Maak een Macramé Muurhanger!

macramé is (weer) hip!

Macramé is terug van weggeweest. Misschien ken je het nog van vroeger… Van handwerkles op school of de geknoopte plantenhangers van je oma. Of het nu bekend of nieuw voor je is: Macramé is (weer) helemaal hip!

opfrisser

Wat is Macramé ook al weer? Het is een handwerktechniek waarbij je verschillende draden samen knoopt. Door van draden te wisselen en verschillende knopen te gebruiken kun je verschillende patronen maken. Met deze techniek kun je van alles doen, bijv. het maken van sieraden, kussens en andere huisdecoratie projecten zoals de befaamde plantenhangers en muurhangers. Met die laatste variant gaan we tijdens deze workshop aan de slag!

Wat houdt de workshop in?

Op donderdagavond, 21 december ’17 van 19.30 tot 22 uur, organiseert Mrs. Brightside een workshop macramé voor beginners! Tijdens deze workshop leer je een aantal basisknopen en maak je hiermee een leuke muurhanger (afmeting ong. 20 x 40 cm)  om zelf te houden of kado te geven.

Een foto van de muurhanger die gemaakt wordt volgt z.s.m. De laatste hand wordt op dit moment aan het project gelegd, dus… wordt vervolgd 🙂

Precieze locatie (wel in Bergen op Zoom, maar afhankelijk van aantal deelnemers) en prijs worden z.s.m. gecommuniceerd.

Voor duidelijke uitleg, materialen, koffie/thee & lekkers wordt gezorgd!

Heb je ook zin in een creatief avondje zo vlak voor de kerst? Reserveer dan nu alvast je plaatsje door een mail te sturen naar danielle@mrsbrightside.nl Er zijn namelijk maar max. 6 plaatsen beschikbaar en VOL = VOL!

Geef een reactie