Agenda

dec
12
di
Home Decor Workshop
dec 12 @ 19:30 – 22:00

Mrs. Brightside & Miss Sugarbelly’s home decor workshop

Op dinsdag, 12 december ’17  organiseren wij, Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk), een leuke home decor workshop!

Tijdens de workshop maken we een home decor item, vergelijkbaar met dit project , en een bijpassende kaart. Je krijgt na inschrijving voor deze workshop nog de vraag welke kleurencombinatie jij wilt gebruiken, dus je kunt je project eventueel aanpassen aan het interieur van je huis 🙂

Bij het maken van de projecten maken we natuurlijk gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up! Wij zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen, lijm en als je die hebt een heat tool! De kosten bedragen € 12,50 p.p. en zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers.

De Home Decor workshop vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 19.30 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl Schrijf jezelf uiterlijk donderdag, 30 november ’17, in zodat wij genoeg tijd hebben om alles voor te bereiden!

feb
10
za
Stationery Set Thema Workshop
feb 10 @ 10:00 – 13:00

Mrs. Brightside & Miss Sugarbelly’s stationery set thema workshop

Op zaterdag, 10 februari ’18, organiseren wij, Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk), een thema workshop!

Tijdens deze workshop maak je een mooie stationery set met daarin diverse notecards (verschillende maten). Een prachtig project om te maken en om kado te geven!

Je krijgt wanneer je inschrijft voor deze workshop de keuze uit twee verschillende versies van de stationery set. Je maakt de door jou gekozen versie tijdens de workshop.

Wil je op een later moment ook de andere versie maken, dan kun je een kit aanschaffen met alle materialen voor dit project m.u.v. de stempelafbeeldingen! Dit kun je meteen aangeven bij je aanmelding voor deze workshop.

Bij het maken van de projecten maken we natuurlijk gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up! Wij zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen, lijm en als je die hebt een heat tool! De kosten bedragen € 15,00 p.p. en zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers.

De Stationery Set thema workshop vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 10 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl Schrijf jezelf uiterlijk maandag, 29 januari ’18, in zodat wij genoeg tijd hebben om alles voor te bereiden!

apr
14
za
Kadoverpakkingen Thema Workshop
apr 14 @ 10:00 – 13:00

Mrs. Brightside & Miss Sugarbelly’s kadoverpakkingen thema workshop

Op zaterdag, 14 april ’18, organiseren wij, Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk), een thema workshop!

Tijdens deze workshop maak je 4 prachtige kadoverpakkingen met een bijpassende kaart. De Sweet Soirée product suite van Stampin’ Up! zal centraal staan.

Bij het maken van de projecten maken we natuurlijk gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up! Wij zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen, lijm en als je die hebt een heat tool! De kosten bedragen € 10,00 p.p. en zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers.

De Kadoverpakkingen thema workshop vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 10 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl Schrijf jezelf uiterlijk maandag, 26 maart ’18, in zodat wij genoeg tijd hebben om alles voor te bereiden!