Agenda

okt
3
di
Techniekavond
okt 3 @ 19:30 – 22:00

Mrs. Brightside & Miss Sugarbelly’s Techniekavond

Vanaf dinsdag, 3 oktober ’17, aanstaande organiseren Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk) ieder kwartaal een techniekavond!

Tijdens deze workshop maak je kennis met een nieuwe techniek en maak je hiermee 3 verschillende projecten. Deze projecten zijn allemaal gemaakt met de mooie producten van Stampin’ Up!

We geven een uitgebreide uitleg over de techniek en zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Je neemt zelf een schaar, vouwbeen en lijm mee. De kosten bedragen € 10,00 p.p.

De techniekavond vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 19.30 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl

Om alles goed voor te bereiden sluit de inschrijving  op donderdag, 14 september ’17.

jan
9
di
Kaartenbuffet
jan 9 @ 19:30 – 22:00

Mrs. Brightside & Miss Sugarbelly’s Kaartenbuffet

Op dinsdag, 9 januari ’18 stellen wij, Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk), weer een kaartenbuffet samen! Tevens kun je die avond ook meteen de nieuwe voorjaar/zomercatalogus én Sale-A-Bration folder meenemen en je laten inspireren door projecten

Tijdens een kaartenbuffet bieden wij een menu van maximaal 10 verschillende kaarten aan. Deze kaarten zijn allemaal gemaakt met de mooie producten van Stampin’ Up! Een aantal kaarten van het buffet zijn gemaakt met producten uit de nieuwe catalogus en/of Sale-A-Bration folder, dus dan kun je die ook meteen uitproberen als je wilt 🙂

Je kiest 5 verschillende kaarten van het buffet die je gaat maken. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen en lijm! De kosten bedragen € 12,50 p.p.

Wil je meer dan 5 kaarten maken, dan betaal je € 2,50 extra per kaart.

Het kaartenbuffet vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 19.30 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl

Om alles goed voor te bereiden sluit de inschrijving  op donderdag, 28 december ’17.