Christmas in July – Oh, What Fun

Spotlight Christmas in JulyOh, what fun

De Oh, What Fun stempelset heb ik het afgelopen kerstseizoen aangeschaft samen met de Oh, What Fun gift tag kit. Een hele leuke kit waarmee je 30 geschenklabels kon maken. Ik vond de stempelset toen al hartstikke leuk met de verschillende teksten en lettertypes, daarom ben ik blij dat hij nu ook opgenomen is in de jaarcatalogus.

Last holiday season, I bought the Oh, What Fun stamp set in combination with the Oh, What Fun gift tag kit. A fun kit with which you could make 30 gift tags. I really liked the stamp set at that time because of the diverse texts and fonts, that’s why I’m happy to see that it ended up in the annual catalog.

serene scenery dsp

Vorige week gaf ik aan dat ik vaak neig naar niet traditionele kleuren voor mijn kerstkaarten. Dus ik heb voor vandaag een kaart gemaakt met een traditionele kleur – groen (old olive) – in combinatie met een niet traditioneel papier – Serene Scenery DSP. Een van de afbeeldingen in deze fantastische paperstack lijkt naar mijn idee namelijk op de glans van lichtjes in een kerstboom. Dus heb ik die print als uitgangspunt genomen voor deze kaart.

Last week I told you I tend to use non-traditional colors for my Christmas cards. So, today I made one with a tradition color – green (old olive) – in combination with a non-traditional paper – Serene Scenery DSP. One of the images in that fantastic paperstack looks like the glow of lights in a Christmas tree, at least that is what it looks like to me. That’s why I took that print as the focal point of this card.

Oh, What Fun - Serene Scenery DSP - Old Olive ink - Old Olive & Whisper White cardstock - Metallic Foil Doilies, Metallic Enamel Shapes, Gold Glimmer Paper & Gold Ribbon - Gold Emboss Stampin' Powder, Versamark & Heat Tool - Blender Pens & Stampin' Sponges

Oh, What Fun – Serene Scenery DSP – Old Olive ink – Old Olive & Whisper White cardstock – Metallic Foil Doilies, Metallic Enamel Shapes, Gold Glimmer Paper & Gold Ribbon – Gold Emboss Stampin’ Powder, Versamark & Heat Tool – Blender Pens & Stampin’ Sponges

Deze week en de aankomende twee weken laat ik maar één Spotlight project zien vanwege mijn zomervakantie. Aanstaande woensdag vertrekken mijn lief en ik richting Canada voor een mooie rondreis. We kunnen niet wachten… 🙂 Gedurende mijn afwezigheid zullen er buiten de Spotlight berichten ook nog andere berichten op mijn blog verschijnen, ik heb namelijk lekker vooruit gewerkt, dus blijf zeker langskomen!

This week and the coming two weeks I will only show you one Spotlight project because of my summer vacation. This Wednesday, my sweetheart and I will be leaving for Canada to enjoy a beautiful tour. We can’t wait… 🙂 During my absence there will be blog posts in addition to the Spotlight messages. I worked ahead, so keep coming by to read my messages!

handtekening

 

 

Product List

Een gedachte over “Christmas in July – Oh, What Fun

Geef een reactie