#WWYS64 – Rose Wonder

wwys_64_Rose Wonder

#WWYS64

#WWYS64 – What will you stamp challenge

Deze week doe ik mee aan een, voor mij, nieuwe design challenge. Dit keer een uitdaging van de site What will you stamp, de uitdagingen draaien bij deze site altijd om een specifieke stempelset en voor challenge 64 (is er gekozen voor Rose Wonder.

This week I’m participating in a, for me, new design challenge. This time a challenge of the What will you stamp site. The challenges of this particular site are always focused around a specific stamp set and for challenge 64 they chose Rose Wonder.

My project

Mijn basiskaart is Tip Top Taupe (14,5 cm x 21 cm met rillijn op 10,5 cm), daarop een mat van Peekaboo Peach cardstock (14 x 10 cm) en ik heb gestempeld op Shimmery white cardstock (13,5 x 9,5 cm).

My base card is Tip Top Taupe (14,5 cm x 21 cm with score line on 10,5 cm), on it a mat of Peekaboo Peach cardstock (14 x 10 cm) and I stamped on Shimmery white cardstock (13,5 x 9,5 cm).

wwys64

De achtergrond heb ik gemaakt met de smooshing technique. Om te kijken hoe deze techniek in z’n werk gaat klik je hier! Ik heb Peekaboo Peach gebruikt. Op de achtergrond heb ik de takjes uit de Rose Wonder set gestempeld in Versamark en vervolgens heat embossed met het nieuwe Stampin’ Emboss powder in de kleur koper. Het is echt zoooo gaaaaf!

Op een reep vellum heb ik het tekstje embossed met hetzelfde koper poeder. Het kleine bloemetje (Rose Garden thinlits) heb ik drie keer uitgestanst, twee keer in vellum en een keer in Peekaboo Peach. Wat sequins maken het geheel af. Ik kan niet wachten tot ik mijn handen op het fantastische nieuwe copper thread kan leggen, want daarmee zou de kaart pas echt af zijn in mijn ogen 🙂 Wat vind jij?

I made the background with the smooshing technique. To see what’s that all about you can click here! I used Peekaboo Peach. On the background I stamped the twigs from the Rose Wonder set in Versamark and I heat embossed the images with the new Stampin’ Emboss powder in copper. Oh my gosh, it is sooooo cooooooool!

On a strip of vellum I embossed the sentiment in copper. The small flower, from the Rose Garden thinlits, was cut three times. Twice in vellum and once in Peekaboo Peach. A couple of sequins finish the final look. I can’t wait until I also get my hands on the wonderful new copper thread, because that would have really finished off this card in my eyes 🙂 What do you think?

handtekening

 

 

 

Product List

5 gedachten over “#WWYS64 – Rose Wonder

  1. Carolina Evans schreef:

    Mrs Brightside!! I love your blog. Your Rose card is just gorgeous, how wonderful does the cooper look, excellent. Thank you do much for joining us over at WWYS this week, we look forward to seeing you there again soon 🙂

Geef een reactie