Bloemen in Vaasjes Workshop – Dreischor

‘Bloemen in Vaasjes’ – VAried & Vibrant Vases workshop

Op maandagmiddag, 13 mei ’19 van 13.00 tot 15.30 uur  gaan we een set van 5 kaarten en een bewaardoosje maken met de Varied & Vibrant Vases!

Als uitgangspunt voor de kaarten en het doosje gebruiken we de zeer veelzijdige Varied & Vibrant Vases  stempelset en de bijpassende Vases Builder Punch. De afbeeldingen van de vaasjes, bloemen en de mooie teksten lenen zich perfect voor een set kaarten voor elke gelegenheid.

Tijdens deze middag maak je een vijftal kaarten en versier je een kaartenverpakking uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Uiteindelijk ga je naar huis met twee prachtige projecten!

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden! Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met de Varied & Vibrant Vases? Geef je dan op (danielle@mrsbrightside.nl) voor deze leuke kaarten workshop.

Let op: De inschrijving sluit op 30 april ’19.

Kosten varied & Vibrant VAses workshop

De kosten voor deze workshop bedragen 10 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

De ‘Bloemen in Vaasjes’ workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor (Gaanderse’sweg 4), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb maximaal plek voor 6 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 13e mei te mogen begroeten,

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.