Creatieve Dagworkshop – Folio Mini Album

creatieve dagworkshop!

Op zaterdag, 18 mei ’19 organiseer ik een Creatieve Dagworkshop bij mij thuis in Dreischor!

Tijdens deze dag ontsnap je van jouw dagelijkse beslommeringen en ga je heerlijk creatief aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up!

Pocket/Waterval mini album

Je maakt tijdens deze dag een prachtig folio mini album met diverse pockets en klap elementen en jouw keuze van Stampin’ Up! Designer Series Papier. Het is echt een groot album want je kan er uiteindelijk 24+ foto’s in kwijt!!

Je ontvangt buiten het materiaalpakket (zie het kopje kosten) ook een duidelijke projectbeschrijving. In deze beschrijving vind je alle afmetingen (in inches!), uitleg en diverse foto’s zodat je jouw mini album in elkaar kunt zetten.

Natuurlijk wordt ook de innerlijke mens verzorgd. Koffie/thee/water en wat lekkers bij ontvangst, een heerlijke lunch (op het terras bij lekker weer!) en fris met een tussendoortje in de middag.

Uiteindelijk ga je voldaan naar huis met een prachtig mini album wat je naar eigen inzicht kunt vullen met foto’s en journaling.

Deze workshop is helaas niet geschikt voor beginners!

Kosten creatieve Dagworkshop

De kosten voor deze workshop bedragen 45 Euro. Dit is inclusief een uitgebreid materiaalpakket (o.a. 20 vellen Whisper White/Very Vanilla cardstock, compleet pak Designer Series Papier (12 vellen) en lint) waarvan je genoeg overhoudt om mee naar huis te nemen, koffie/thee , lunch en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten (Liquid Glue, dubbelzijdig plakband) mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Bij het versieren van je mini album mag je natuurlijk gebruik maken van mijn stempel- en stanssets, punches en inkten.

Geef bij het maken van je reservering jouw 1e en 2e keuze van Designer Series Papier door, de namen staan onder de afbeelding. Dit omdat er wellicht papiersoorten al zijn uitverkocht omdat zij niet meegaan naar de nieuwe catalogus.

Je kunt kiezen uit:

Locatie

De Creatieve Dagworkshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor (Gaanderse’sweg 4), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb maximaal plek voor 4 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂 Wanneer nodig zal ik een tweede datum inplannen voor deze workshop!

Alles op een rijtje

 

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met het Folio Mini Album? Geef je dan op (danielle@mrsbrightside.nl) zo snel mogelijk op (vol = vol), maar in ieder geval voor 30 april a.s.

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 18e mei te mogen begroeten,

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.