Creative Stampin’ Bonanza – Kerst

Creative Stampin’ Bonanza

Op zaterdag, 26 oktober organiseren Sandra en ik de allereerste Creative Stampin’ Bonanza voor Online Stampin’ Party NL. Van 10 tot 16 uur ga je creatief aan de slag met gelijkgestemden. Een heerlijke creatieve ontsnapping uit het dagelijks leven! De dag is gevuld met mooie kerstprojecten, veel gezelligheid en natuurlijk diverse leuke verrassingen, zoals o.a. een leuke goodie bag!

Creative Stampin' Bonanza aanmeldingsinformatie

Locatie

De locatie voor onze Creative Stampin’ Bonanza is ontmoetingscentrum ‘De Linde’ te Etten-Leur is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (ong. 5 minuten lopen vanaf station Etten-Leur). Tevens is er voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Kosten

De kosten voor deze Kerst Extravaganza zijn € 49,50 p.p. Dit is inclusief een lunchpakket, koffie/thee bij binnenkomst, een flesje water, een frisje in de middag, projectbeschrijvingen, de benodigde materialen voor de projecten, goodie bag en het gebruik van onze Stampin’ Up! materialen. Het enige dat je zelf meebrengt zijn lijmsoorten, schaar, vouwbeen en een snijapparaat met rilfunctie.

Inschrijven

Schrijf je nu in via deze link, want dit wil je niet missen: https://bit.ly/2Nmgx1C
Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, wie het eerst komt wie het eerst maalt…
We kijken er enorm naar uit om samen met jullie creatief aan de slag te gaan!
Lieve groeten,
Sandra en Danielle

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.