Herfst/Winter Catalogus Feestje – Dreischor

Herfst/winter catalogus feestje

Op donderdagavond, 5 september ’19 van 19.30 tot 22.00 uur is het feest! Die avond vind namelijk het Herfst/Winter Catalogus Feestje plaats. Op 4 september gaat namelijk de nieuwe Herfst/Winter Catalogus van Stampin’ Up! van start, een catalogus gevuld met prachtige producten met Herfst, Halloween, Kerst en Nieuw Jaars thema’s.

Die avond ontvang je deze nieuwe catalogus, kun je diverse inspiratievoorbeelden en nieuwe producten bekijken.

Natuurlijk bekijk je de producten niet alleen, je gaat er ook mee aan de slag! Je stempelt een drietal leuke kaarten!

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden! Lijkt het je leuk om het Herfst/Winter Catalogus Feestje bij te wonen? Geef je dan op voor 15 augustus’19. Doe dit  via email (danielle@mrsbrightside.nl  alsjeblieft.

Kosten Herfst/winter catalogus feestje

De kosten voor dit feestje bedragen 7,50 Euro. Dit is inclusief alle materialen, een nieuwe Herfst/Winter Catalogus, koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

Het Catalogus Feestje vindt plaats bij mij thuis (Gaanderse’sweg 4, Dreischor), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb plaats voor max. 4 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 5e september te mogen begroeten,

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.