Inkleurworkshop ‘Fable Friends’ – Dreischor

inkleurworkshop ‘fable friends’

Op maandagmiddag, 21 januari ’19 van 13.00 tot 15.30 uur  vindt de inkleurworkshop ‘Fable Friends’ plaats.

Tijdens deze middag gaan we de prachtige Beatrix Potter-achtige afbeeldingen van de Fable Friends stempelset inkleuren en je gaat naar huis met twee prachtige projecten!

We gebruiken voor het inkleuren twee technieken:

  1. Het inkleuren met de aqua painter en Stampin’ Up! stempelinkt
  2. Het inkleuren met de watercolor pencils en blender pen

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden! Lijkt het je leuk om creatief aan de slag te gaan met de Fable Friends en inkleurtechnieken? Geef je dan nu op, via email (danielle@mrsbrightside.nl), voor deze leuke inkleurworkshop voor 7 januari ’19.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 7,50 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

De inkleurworkshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor (Gaanderse’sweg 4), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb maximaal plek voor 6 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 21e januari te mogen begroeten,

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.