Stationery Set Thema Workshop

Mrs. Brightside & Miss Sugarbelly’s stationery set thema workshop

Op zaterdag, 10 februari ’18, organiseren wij, Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk), een thema workshop!

Tijdens deze workshop maak je een mooie stationery set met daarin diverse notecards (verschillende maten). Een prachtig project om te maken en om kado te geven!

Je krijgt wanneer je inschrijft voor deze workshop de keuze uit twee verschillende versies van de stationery set. Je maakt de door jou gekozen versie tijdens de workshop.

Wil je op een later moment ook de andere versie maken, dan kun je een kit aanschaffen met alle materialen voor dit project m.u.v. de stempelafbeeldingen! Dit kun je meteen aangeven bij je aanmelding voor deze workshop.

Bij het maken van de projecten maken we natuurlijk gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up! Wij zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen, lijm en als je die hebt een heat tool! De kosten bedragen € 15,00 p.p. en zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers.

De Stationery Set thema workshop vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 10 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl Schrijf jezelf uiterlijk maandag, 29 januari ’18, in zodat wij genoeg tijd hebben om alles voor te bereiden!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.