Team Brightside Dag

TEam Brightside dag

Ik organiseer twee keer per jaar een Team Brightside Dag voor ons team. Tijdens zo’n dag gaan we heerlijk creatief aan de slag, delen we kennis én wordt er natuurlijk heel wat afgekletst.

Aangezien mijn teamleden uit heel Nederland komen is het fijn om elkaar in ieder geval twee keer per jaar ‘live’ te zien. Lees hier het verslag van een onze teamdagen 🙂

Buiten de teamdagen hebben we ook een Facebookgroep waarin we contact houden. Tevens organiseren we een keer per kwartaal  een kaartenswap rondom een bepaald thema, ook hebben we eenmaal per kwartaal een SOL (=Stamp On Line evenement waarbij je a.d.h.v. aanwijzingen van een van de teamleden een voor jou onbekend project maakt) en de laatste maand van het kwartaal ontvang je van mij een zogenaamde Black Box envelop met leuke materialen om een project te maken.

Verder ontvang je als lid van mijn team gratis Tutorial Bundels waar ik aan meewerk.  Tevens begeleid ik je bij het starten van je Stampin’ Up! business als dat iets is wat je ambieert. Natuurlijk toon ik ook mijn waardering voor hetgeen je bereikt, hiervoor heb ik het Team Brightside Waarderingsprogramma opgesteld. Een programma waar je op basis van je prestaties voordelen kunt verdienen!

Wil je ook aanwezig zijn op een Team Brightside Dag en meedoen aan alle andere (creatieve) activiteiten van Team Brightside? Schaf dan het Stampin’ Up! Starterspakket bij mij aan via deze link: http://bit.ly/jointeambrightside

ALLE INFORMATIE OP EEN RIJTJE

  • Bij aanschaf van een Stampin’ Up! starterspakket betaal je € 129, maar je mag Stampin’ Up! Producten uitzoeken ter waarde van € 175!
  • Ook ontvang je bij het starterspakket een businesspakket t.w.v. € 60. In dit pakket zitten alle benodigdheden om van goed van start te gaan, zoals bestelformulieren, jaarcatalogi, uitnodigingen, etc.
  • Als Stampin’ Up! demonstrator ontvang je 20% korting op de aanschaf van je Stampin’ Up! producten en deze korting kan zelfs oplopen tot 25%!
  • Je mag zelf bepalen hoe je jouw demonstratorschap invult. Je kunt er dus voor kiezen om wel of geen Stampin’ Up! workshops te gaan organiseren. Doe je dit wel, dan kun je wat extra inkomsten verdienen en natuurlijk kan ik je begeleiden bij het starten van je Stampin’ Up! business.
  • Je wordt onderdeel van een gezellig en creatief team: Team Brightside. Je kunt inspiratie- en teambijeenkomsten bijwonen, nieuwe vriendschappen starten en voordelen verdienen met het Team Brightside Waarderingsprogramma.
  • Je ontvangt een Team Brightside nieuwsbrief met business informatie én gratis Tutorial Bundels die je kunt gebruiken voor je eigen projecten en/of workshops
  • Je kunt ook Stampin’ Up! events en conventies bijwonen en dus de eerste zijn die mag bestellen uit nieuwe catalogi voordat deze beschikbaar zijn voor het reguliere publiek.
  • Ieder kwartaal ontvang je Stampin’ Succes, een geweldig inspiratie magazine van Stampin’ Up!, in je brievenbus!

WAT MOET JE ERVOOR DOEN?

Het Stampin’ Up! demonstratorschap heeft veel voordelen, maar wat moet je eigenlijk doen om hiervan te kunnen profiteren?

Het enige wat je moet doen is dat je een kwartaalomzet hebt van €372,00 (incl. BTW). Het kwartaal waarin je instapt wordt niet meegerekend waardoor je over het algemeen een half jaar de tijd hebt om je eerste kwartaalomzet te behalen.

Wil je, op een bepaald moment, uitstappen als demonstratrice en/of haal je jouw kwartaalomzet niet, dan vervalt je demoschap automatisch. Je bent dan niets verschuldigd aan Stampin’ Up!

CONTACT

Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd en/of heb je vragen? Neem dan contact met mij op via de mail: danielle@mrsbrightside.nl. We kunnen dan een (telefonische) afspraak maken, zodat ik je alles uit kan leggen.

Heb je al geen twijfels meer en wil je nu meteen instappen als Stampin’ Up! demonstratrice en lid worden van mijn team? Klik dan hier!

Ik zal je van harte welkom heten in team Brightside 

Hartelijke groeten,

handtekening

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.