Techniekworkshop Watercolor – Dreischor

Techniekworkshop Watercolor

Tijdens de techniekworkshop op maandagmiddag, 16 september ’19 van 13.00 tot 15.30 uur maak je kennis met 3 verschillende Watercolor technieken, die je vervolgens verwerkt in 3 verschillende kaarten. Bij deze workshop gebruiken we natuurlijk de mooie producten van Stampin’ Up! Klik hier en hier om projecten met een Watercolor techniek te zien, dit zijn niet de projecten die we gaan maken, maar dan krijg je een idee wat er allemaal mogelijk is.

Tijdens deze techniekworkshop leer je dus 3 verschillende Watercolor technieken:

  1. Een inkleurtechniek
  2. Een Splash achtergrond
  3. Een techniek met Spritzen

En weet je… Na afloop van de workshop mag je de Stampin’ Spritzer mee naar huis nemen! Hoe leuk is dat?

Deze workshop is trouwens geschikt voor beginners en gevorderden. Wil je deelnemen? Geef je dan op via email (danielle@mrsbrightside.nl) voor 2 september ’19.

Kosten

De kosten voor deze techniekworkshop bedragen 12,50 Euro. Dit is inclusief een Stampin’ Spritzer, alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen op de avond zelf.

Locatie

De Watercolor techniekworkshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor (Gaanderse’sweg 4), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb maximaal plek voor 4 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Techniekworkshop WatercolorMocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 16e september te mogen begroeten,

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.