Thema Workshop ‘Alles Is Liefde’ – Nispen

Thema workshop ‘alles is liefde’ met All My Love

Op zaterdagochtend, 2 februari ’19 van 10 tot 13 uur vindt de ‘Alles Is Liefde’ workshop plaats. We maken die ochtend een zogenaamde ‘sampler’ met de prachtige ‘All My Love’ suite van Stampin’ Up!

Een sampler is een soort van collage (ong. 30 x 30 cm) van kleine ‘mini-kaartjes’ die je in een mooie fotolijst kunt tentoonstellen. Deze collage maken we met een mooie selectie van designer series papier, cardstock, stempelafbeeldingen en stansen.

Deze workshop is trouwens geschikt voor beginners en gevorderden. Wil je deelnemen? Geef je dan op via email (danielle@mrsbrightside.nl of cafetivoli@home.nl) voor 18 januari ’19.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 17,50 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee, wat lekkers én de fotolijst. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij ons aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

De ‘Alles Is Liefde’ Kaartenworkshop met de All My Love suite vindt plaats bij Café Tivoli in Nispen (Kerkplein 6), er is voldoende ruimte om te parkeren bij de kerk tegenover het café. Er is maximaal plek voor 20 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je ons altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl of cafetivoli@home.nl

Lieve groeten en we hopen je de 7e februari te mogen begroeten,

Hilde & Danielle

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.