Agenda

jun
17
ma
Broadway Birthday Verjaardagskaarten Workshop – Dreischor
jun 17 @ 13:00 – 15:30

‘Broadway Birthday’ verjaardagskaarten workshop

Op maandagmiddag, 17 juni ’19 van 13.00 tot 15.30 uur  ga je aan de slag met de feestelijke Broadway Birthday stempelset & stansset van Stampin’ Up!.

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden! Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met de Broadway Birthday bundel en diverse technieken? Geef je dan op (danielle@mrsbrightside.nl) voor deze leuke kaarten workshop.

Let op de inschrijving sluit op 3 juni ’19.

Kosten Broadway Birthday workshop

De kosten voor deze workshop bedragen 7,50 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

Deze verjaardagskaarten workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor (Gaanderse’sweg 4), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb maximaal plek voor 6 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 17e juni te mogen begroeten,

 

jul
4
do
Come Sail Away Mini Album Workshop – Dreischor
jul 4 @ 19:30 – 22:30

‘Come Sail Away’ Mini Album workshop

Op donderdagavond, 4 juli ’19 van 19.30 tot 22.30 uur maak je kennis met de mooie Come Sail Away product suite van Stampin’ Up!

Deze prachtige suite geïnspireerd door vuurtorens, zeilschepen en de zeevaart gebruiken we om een vakantie mini album te maken.

Je maakt tijdens de workshop de basis van het mini album en foto’s kunnen meteen of desgewenst later worden toegevoegd.

Je ontvangt een uitgebreide projectbeschrijving met afmetingen, uitleg en foto’s, zodat je heerlijk zelfstandig aan de slag kunt. Waar nodig kun je natuurlijk altijd om hulp vragen.

Het is voor deze workshop handig om al wat ervaring te hebben. Lijkt het je leuk om de Come Sail Away workshop bij te wonen? Geef je dan op voor 18 juni ’19. Doe dit  via email (danielle@mrsbrightside.nl alsjeblieft.

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 15 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een snijapparaat met rilfunctie (heb je die niet laat het dan even weten) schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

De Come Sail Away workshop vindt plaats bij mij thuis (Gaanderse’sweg 4, Dreischor), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb plaats voor max. 6 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 4e juli te mogen begroeten,

 

jul
15
ma
Magnolia Lane Kaartentasje Workshop – Dreischor
jul 15 @ 13:00 – 15:30

Magnolia Lane Kaartentasje workshop

Op maandagmiddag, 15 juli ’19 van 13.00 tot 15.30 uur  ga je aan de slag met de prachtige Magnolia Lane product suite van Stampin’ Up!.

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden! Lijkt het je leuk om 4 prachtige Magnolia Lane kaarten met een bijpassend kaartentasje te maken? Geef je dan op (danielle@mrsbrightside.nl) voor deze leuke workshop.

Let op de inschrijving sluit op 30 juni ’19.

Kosten Magnolia Lane Kaartentasje workshop

De kosten voor deze workshop bedragen 12,50 Euro. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

Deze workshop vindt plaats bij mij thuis in Dreischor (Gaanderse’sweg 4), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb maximaal plek voor 6 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 15e juli te mogen begroeten,