Aan de slag met de Bow Kaart fun fold!

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Fun Fold. Een Fun Fold is een speciaal gevouwen kaart met een ‘fun’, ofwel leuk, effect. Er zijn er zo ontzettend veel… Een van mijn favorieten is de pocket kaart, maar voor de bloghop van vandaag wilde ik een, voor mij, nieuwe fun fold uitproberen: De Bow Kaart.

Deze kaart kwam ik tegen op het blog van Angelina Clark van Intatwyne Designs. Klik op deze link om naar het video tutorial te gaan.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Bow Kaart met Whale Done productpakket

Als basis voor mijn bow kaart heb ik het Whale Done productpakket – Whale Done stempelset + Walvispons – gebruikt in combinatie met het bijpassende Whale Of A Time-designpapier en de Whale Of A Time-pailletten. Een super leuk productpakket, je kunt er leuke ‘scènes’ mee maken op je kaarten en laat dat nu net heel goed passen bij een bow kaart.

Voor de kaartbasis heb ik Pretty Peacock Kaartkarton gebruikt. Voor de panelen heb ik een mooi design gekozen uit het Whale Of A Time-designpapier.

De tekst op het zijpaneel is gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt op Whisper White Kaartkarton en gestanst met de Schattige Stiksels Stansen (=Stitched So Sweetly Dies). Die leuke schilpadden heb ik uit het designpapier geknipt met mijn Papierschaar (=Paper Snips). Een aantal Whale Of A Time-Pailletten maken het af.

In het Bow gedeelte van de kaart heb ik een venster gestanst met een van de Gelaagde Ovalen-Stansen (=Layering Ovals Dies). Het uit gestanste ovaal heb ik op de achterzijde van de kaart geplakt. Hierop heb ik een scène gecreëerd met een leuke walvis welke ik met de Walvispons geponst heb uit het designpapier. Erbij zitten wat leuke schelp pailletten en het tekstje heb ik er in losse delen met Mini Stampin’ Dimensionals opgeplakt.

Wanneer je het zijpaneel open vouwt zie je een Whisper White Kaartkarton mat, hierop kan de boodschap geschreven worden. Deze heb ik versierd met wat gestempelde afbeeldingen uit de Whale Of A Time-stempelset in de inktkleuren: Blackberry Bliss, Pool Party, Just Jade (1x afgestempeld) en Pretty Peacock.

Nog meer gave Fun Folds!

Ben je net als ik ook benieuwd naar de favoriete fun folds die de andere bloghop deelnemers hebben gebruikt? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding voor alle informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00