Veelzijdige Buffalo Check projecten!

Net als de afgelopen weken ben ik maandag  weer ‘live‘ gegaan in het ‘Mrs. Brigthside Craft Forum‘, de groep die verbonden is aan mijn business pagina. Ben je nog geen lid van dit forum? Klik dan gewoon op de link hierboven om lid te worden 🙂

Tijdens deze Facebook Live ben ik aan de slag gegaan met de zeer veelzijdige Buffalo Check achtergrond stempel. Ruitjes, ik ben er gek op! En met een ruitjes achtergrond kun je dus heel veel verschillende kanten op. Van rustiek tot modern, het is dus een heerlijke stempel om in je bezit te hebben.

Tijdens de Facebook Live heb ik er drie projecten mee gemaakt, lees dus snel door.

 

Buffalo check & country home

Een Buffalo Check achtergrond is heel makkelijk om te toveren tot een Plaid achtergrond met wat hulp van de Journaling Pens. Zo’n rustieke plaid achtergrond past perfect bij de landelijke Country Home stempelset.

project details

 • Basiskaart: So Saffron cardstock 10,5 x 29 cm, rillen lange zijde op 14,5 cm.
 • Mat: Whisper White cardstock 9 x 13 cm. Zie Facebook Live video hoe ik plaid achtergrond gecreëerd heb met de Journaling Pens
 • Strookje Whisper White cardstock 3 x 9 cm voor tekst
 • Restje Whisper White cardstock voor melkkan en bloemen
 • Inkt: So Saffron en Memento Tuxedo Black
 • Overig: Gold Metallic Pearls en Many Marvelous Stampin’ Write Markers om afbeelding in te kleuren

Romantische beterschapskaart

Deze drie-vouw kaart combineert de Buffalo Check stempel met de Healing Hungs stempelset. Om de romantische uitstraling te krijgen is een zijde gestanst met een van de prachtige Delicate Lace Edgelits. Mijn voorbeeldkaart heb ik gemaakt met Sahara Sand en tijdens de Facebook Live  heb ik de Petal Pink kaart gemaakt. Door met dezelfde kleur te stempelen als het cardstock krijg je een mooie zachte uitstraling.

 

 

Zijn die prachtige ‘lace edges’ niet prachtig? Echt, die Delicate Lace Edgelits zijn een verborgen schat in de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Mocht je ze willen bestellen, dan help ik je graag. Stuur een mail naar danielle@mrsbrightside.nl.

project details

 • Basiskaart: Sahara Sand of Petal Pink cardstock 14,5 x 29,7 cm, rillen lange zijde op 10,5 cm en 21 cm.
 • Mat binnenzijde: Very Vanilla cardstock  (2x) 10 x 14 cm
 • Inkt: Sahara Sand, Petal Pink en Soft Sea Foam
 • Overig: Delicate Lace Edgelits, Tea Room Ribbon of Metallic Ribbon Combo

Een kaart met veel ruimte om te schrijven

Moderne ‘buffalo check’ huisjes kaarten

Ik vind de Buffalo Check achtergrond iets heel huiselijks hebben en dat heb ik letterlijk genomen door een huisje te snijden van een bestempelde mat. Ik vond het zo’n leuke kaart dat ik er meteen 3 voorbeelden van gemaakt heb en tijdens de Facebook Live is er nog een vierde bijgekomen.

Links: Een babykaartje met First Frost, Decorative Ribbon punch en De Mooiste Momenten. Midden: Kerstkaart met Corrugated achtergrond, Sweetly Stitched Framelits en Van Alles Wat. Rechts: Nog een kerstkaart met Pinewood Planks achtergrond, Boxwood Wreath, Red Rhinestones en Van Alles Wat

Het kaartje wat ik tijdens de ‘Live’ gemaakt heb is zeer geschikt voor een Housewarming en maakt gebruik van de nieuwe *Sneak Peek Alert*  Nederlandse stempelset “Voorjaarswensen” die vanaf begin januari beschikbaar is.

project details housewarming kaart

 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm
 • Mat: Whisper White cardstock 10 x 14 cm, embossed met Subtle embossing folder
 • Mat: Whisper White cardstock 9 x 11 cm op kaart. Zie de Facebook Live hoe ik het huisje gesneden heb.
 • Restje Whisper White cardstock voor tekst
 • Restjes Melon Mambo cardstock voor randje en presentje
 • Inkt: Bermuda Bay, Pineapple Punch en Memento Tuxedo Black
 • Overige: Decorative Ribbon Punch, Pineapple Punch Grosgrain Ribbon, Glitter Enamel Shapes en Sweet Stitched Framelits

facebook live: Winter Woods

Aanstaande maandag, 26 november ’18, ben ik er weer in het Mrs. Brightside Craft Forum met een nieuwe Facebook Live. Die dag zet ik de prachtige kerstbundel ‘Winter Woods’ in de spotlight. Ik zou het leuk vinden als je komt kijken! Wil je in de tussentijd de Facebook Live bekijken van afgelopen week? Klik dan hier 🙂 en oh ja, kun je de Facebook Live niet ‘live’ bekijken? Niet getreurd, de video is ook naderhand te bekijken.

Lieve groeten en tot snel,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, de exclusieve Snowflake Showcase producten en mijn team!

  

 

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Journaling Pens

€ 6,25

Metallic Pearls

€ 8,50

Linen Thread

€ 6,00

Versamark Pad

€ 11,00

Stamparatus

€ 59,00

Big Shot

€ 120,00