3 x catch a snowflake

Afgelopen maandag ben ik weer ‘live‘ gegaan in het ‘Mrs. Brigthside Craft Forum‘, de groep die verbonden is aan mijn business pagina. Ben je nog geen lid van dit forum? Klik dan gewoon op de afbeelding hiernaast om lid te worden 🙂

Net als vorige week vond ik het weer helemaal geweldig om te doen. De kijkers waren zeer enthousiast, het was ontzettend gezellig én ik ben aan de slag gegaan met de mooie producten van de Catch A Snowflake Showcase.

Deze Catch A Snowflake Showcase bestaat uit een 5-tal prachtige producten, die vanaf 1 november te bestellen zijn zolang de voorraad strekt.

Zoals je op de bovenstaande afbeelding hebt kunnen lezen, ontvang je een gratis pak White Velveteen Sheets bij een reservering van tenminste 50 Euro aan Catch A Snowflake producten! Dus ben je geïnteresseerd in deze prachtige producten, stuur mij dan een mail. Ik verzorg graag je bestelling 🙂

Tijdens de Facebook Live heb ik drie projecten gemaakt en alle producten van de Catch A Snowflake Showcase zijn aan bod gekomen. Wil je zien wat ik heb gemaakt?

Pink Ribbon kerstkaart

Mijn eerste project is geïnspireerd door Oktober ‘Borstkankermaand’. Ik deed op maandag namelijk mee aan de Internationale Ultimate Pink Blog Hop ter ere van Borstkankermaand (klik hier) en wilde ook tijdens mijn Facebook Live aandacht aan dit belangrijke onderwerp besteden.

project details

 • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock 10,5 x 29 cm, rillen op 14,5 cm
 • Mat: Whisper White cardstock 14 x 10 cm, embossed met Pinewood Planks embossing folder en op kaart geplakt met Multipurpose Liquid Glue
 • Restje Whisper White cardstock voor tekst (uit de Happiness Surrounds stempelset en geponst met 1 3/8″ Scallop Circle Punch), Kerstboom (Snow Is Glistening stempelset) gestempeld met Melon Mambo en het boomstammetje gestempeld met Memento Tuxedo Black
 • Iridescent Boxwood Wreath rondom tekst geplakt met Glue Dots
 • Iridescent Sequins op kaart geplakt met Fine Tip Glue Pen en de hulp van de Take Your Pick Tool!

Pillowbox geschenkverpakking

Mijn tweede project is helemaal gefocust op de mooie Snowfall Thinlits en de Snowflake Trinkets. Er is niets gestempeld, maar wel veel gestanst 🙂 De prachtige grote sneeuwvlok is gestanst uit het mooie fluweelachtige White Velveteen cardstock.

Een frisse kleurencombinatie van Coastal Cabana (Tearoom ribbon) Whisper White Velveteen, Poppy Parade cardstock en een zilverkleurige Snowflake trinket.

Vintage Snow Is Glistening kaart

Mijn laatste kaart is een vintage stijl kaart met een prachtige zachte uitstraling.

project details

 • Basiskaart: Crumb Cake cardstock 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm
 • Mat: Powder Pink cardstock 14 x 10 cm op kaart geplakt met Multipurpose Liquid Glue
 • Mat: Very Vanilla cardstock 13,5 x 9,5 cm op kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals
 • Restje Very Vanilla cardstock voor tekst
 • Gebruikte kleuren: Crumb Cake, Soft Suede en Powder Pink
 • Embellishments: Linen Thread en Pearl Basic Jewels

facebook live: Catch A Snowflake

Aanstaande maandag, 29 oktober ’18, ben ik er weer in het Mrs. Brightside Craft Forum met een nieuwe Facebook Live. Die dag zet ik de vrolijke Candy Cane Season Bundel in de spotlight. Dus kom gezellig kijken! Wil je in de tussentijd de Facebook Live bekijken van afgelopen week? Klik dan hier 🙂 en oh ja, kun je de Facebook Live niet ‘live’ bekijken? Niet getreurd, de video is ook naderhand te bekijken.

Lieve groeten en tot snel,

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live en mijn team!

        

 

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Linen Thread

€ 6,00

Glue Dots

€ 6,50

Big Shot

€ 120,00

Take Your Pick

€ 12,00