*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

De Gate Fold Fun Fold

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Stampin’ Creative Design Team met het thema: Fun Folds. Dus alles draait om speciale vouwkaarten, ik heb gekozen voor de welbekende Gate Fold kaart. Een perfect fun fold om de mooie producten van de geweldige Gilded Autumn Product Selectie uit de Stampin’ Up! Aug-Dec Mini Catalogus te showen. Het is echt een prachtige product suite met mooi design papier, lint, embellishments en een gave bundel met stempelset en punch pack.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gilded Autumn Gate Fold

Een Gate Fold heeft als kenmerk dat de basiskaart niet een vouw heeft maar twee, waardoor de voorkant uit twee flappen bestaat i.p.v. uit een. Die flappen lijken wel een poort die je kunt openen, vandaar de Engelse benaming Gate, ofwel poort in het Nederlands.

De basiskaart (14,5 x 20 cm, rillen lange kant op 5 en 15 cm) is van Crumb Cake Cardstock, hierop zitten matten (4,5 x 14 cm) van Early Espresso Cardstock en daarop heb ik matten (4 x 13,5 cm) van het Gilded Autumn Designpapier geplakt.

De kaart is gesloten met twee grote labels gestanst met de Celebration Labels Dies en het koperen lint uit de Basket Weave & Metallic Ribbon Combo Pack. Op het kleine Very Vanilla Cardstock label heb ik de tekst gestempeld met Early Espresso Classic Inkt. Vervolgens heb ik dit versierd met afbeeldingen uit de Beautiful Autumn stempelset, waarvan ik een aantal geponst heb met de ponsjes uit het Autumn Punch Pack. Hiervoor heb ik de kleuren Early Espresso, Cajun Craze, Mint Macaron en Crumb Cake gebruikt.

Bij deze Gate Fold heb ik een dubbel tekstlabel gebruikt, maar of het dan meteen een double gate fold is weet ik niet 😉 Wanneer je namelijk de ene zijde van de gate fold open vouwt zie je een nieuw label, dezelfde grootte als die van de voorzijde, met ook daarop een tekst. Ik heb deze verder niet versierd omdat je anders een verdikking krijgt achter het voorste label en dat vond ik er niet zo mooi uitzien.

Wanneer je vervolgens ook de andere kant van de kaart open vouwt zie je dat ook de binnenkant (Early Espresso mat: 9,5 x 14 cm, Very Vanilla mat: 9 x 13,5 cm) van de kaart bestempeld is. De onderste rand heb ik namelijk bestempeld met diverse kleine afbeeldingen uit de Beautiful Autumn stempelset in dezelfde kleuren als bij het label op de voorzijde.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn fun fold geïnspireerd hebt. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Box Of Sunshine zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00