In the Spotlight: Favourite preorder item

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staat tijdens onze bloghop en de tutorial bundel het thema Favourite preorder item centraal! Ik heb gekozen om voor dit thema aan de slag te gaan met de prachtige Harvest Meadow productcollectie uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus die over een paar dagen van start gaat. Een prachtige sfeervolle suite met designpapier, specialty kurk papier, lint, embossing folder, embellishments en een prachtige bundel met stempelset en stansset.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Harvest Meadow Vier-vouw kaart

Ik heb een zogenaamde vier-vouw kaart gemaakt om op die manier het prachtige Harvest Meadow designpapier in het zonnetje te zetten. Deze kaart is daar heel goed voor te gebruiken vanwege de vele panelen die je kunt versieren.

Opgevouwen ziet de kaart er zo uit. Je ziet de rijke textuur van de distressed randen, de prachtige dessins en mooie afbeeldingen uit de Harvest Meadow stempelset.

Opengevouwen zie je alle panelen van de binnenkant van de kaart. Ieder paneel heeft een eigen versiering met het Harvest Meadow designpapier, maar ook de mooie die-cuts van de Harvest Dies. Een aantal Brushed Metallic Adhesive-Backed Dots geven nog meer structuur.

Zie op het tweede paneel die korenaren? Die zijn gestanst uit het prachtige kurk specialty papier, echt heel gaaf. Op het laatste paneel zie je een prachtige bloemafbeelding uit de stempelset, die ik ingekleurd heb met Stampin’ Blends. Ik voel aan mijn water dat ik deze stempelset nog vaak ga gebruiken 🙂

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met het Favourite preorder thema zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Bekijk hier de bestelvoordelen van Mrs. Brightside!