Aan de slag met de Jaarcatalogus Favoriet!

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Jaarcatalogus Favoriet. In mijn geval kun je beter spreken over jaarcatalogus favorietEN…. Ja, het is inderdaad weer zo ver… Ik kon geen keuze maken, dus heb ik meerdere favorieten gebruikt om onderstaande kaartjes te maken, ik hoop dat je mij het vergeeft, haha.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Clean Jaarcatalogus FavorietEN kaartje 🙂

Op een basiskaart (14,5 x 21 cm) van Whisper White Thick Cardstock heb ik een Whisper White Cardstock mat (10 x 14 cm) geplakt die ik met mijn favoriete nieuwe embossing folder heb embossed: Dainty Diamonds 3D Embossing Folder.

Vervolgens heb ik een cluster gecreëerd met nog meer Stampin’ Up! jaarcatalogus favorieten, waaronder het Nothing’s Better Than product pakket, mede ontworpen door 1 Million Dollar Sales Achiever, Conny Stewart. Ik stempelde de cocktail met Memento Tuxedo Black en gebruikte So Saffron, Coastal Cabana en Magenta Madness Classic Stampin’ inkt om de cocktail in te kleuren met de passende stempels. De afbeelding heb ik gestanst met de Love You More Than Dies.

Daarna plakte ik de cocktail met Stampin’ Dimensionals op een gestanste cirkel – Tasteful Labels Dies, een andere favoriet – van Coastal Cabana Cardstock. De tekst, afkomstig uit (weer een favoriet) Blossoms In Bloom, is gestempeld met Magenta Madness op Whisper White Cardstock. Ook deze is met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Een aantal Playing With Patterns Resin Dots geven nog wat extra kleur aan deze Clean kaart.

Deze kaart maakte ik voor de Team Brightside kaartenswap. We swappen ieder kwartaal een kaart met een specifiek thema en dit keer waren de favorieten uit de nieuwe jaarcatalogus het thema. Omdat ik meerdere van deze kaarten moest maken heb ik ook nog een andere variant gemaakt. Bij deze variant is de gestanste cirkel van So Saffron Cardstock en zijn de Resin Dots Coastal Cabana i.p.v. Crushed Curry.

Nog meer Jaarcatalogus Favorieten!

Ben je net als ik ook benieuwd naar de favorieten die de andere bloghop deelnemers hebben gebruikt? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding voor alle informatie! Ik verwelkom je graag bij Team Brightside 🙂

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00