*Dutch text only!

Hiep hiep hoera!

De nieuwe jaarcatalogus van Stampin’ Up! is officieel op 1 juni van start gegaan en als je hem van mij wilt ontvangen stuur mij dan een mail met je naam en adres: danielle@mrsbrightside.nl.

Je ontvangt dan niet alleen de jaarcatalogus maar ook de flyers van alle Nederlandse sets uit de jaarcatalogus en dat zijn er maar liefst 6! Hier alvast een digitaal voorproefje 🙂

Golden oldies!

De twee Nederlandse stempelsets die we al hadden:

De teksten van deze stempelset passen precies in de Classic Label punch, zie pagina 206 van de jaarcatalogus.

Deze prachtige veelzijdige stempelset heeft een prachtige bijpassende stansset: Flourish thinlits, zie pagina 216 van de jaarcatalogus.

spiksplinternieuw!

Er zijn maar liefst vier nieuwe Nederlandse stempelsets bijgekomen! Waarvan drie verkrijgbaar zijn in een bundel. Dit betekent dat je de stempelset ook in combinatie met een stansset of pons kunt aanschaffen en bij die bundelprijs krijg je 10% korting!

De perfecte stempelset om te gebruiken in je planner, bullet journal of bij het scrappen. Met de bijpassende Circle Tab punch kun je leuke tabjes maken!

Deze stempelset bevat prachtige teksten die je op de voorkant en de binnenkant van je kaart kunt stempelen. Iedere tekst combineert met een andere in hetzelfde lettertype.

Deze stempelset bevat veel verschillende teksten die samen met de afbeeldingen en de stansset in alle seizoenen gebruikt kunnen worden.

Nederland en bloemen een geweldige combinatie. Net als deze stempelset waarbij je de mooie Nederlandse teksten kunt combineren met een mooi boeket bloemen.

Bestellen?

De aankomende weken zal ik je diverse voorbeelden met deze stempelsets laten zien! Wil je een of meer van deze Nederlandse stempelsets en/of bundels aanschaffen? Dan kun je mij een mail sturen (naam, adres, aantal, artikelnummer en product), ik verzorg dan graag je bestelling. Iedere eerste en derde dinsdag van de maand verzend ik een verzamelbestelling (klik hier voor meer informatie). Heb je een credit kaart, dan kun je ook via mijn webshop je bestelling plaatsen.

Ook met andere vragen m.b.t. de artikelen van Stampin’ Up! en/of informatie over het zelf onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice worden kun je mij natuurlijk altijd mailen! Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijke groeten en een fijne dag nog,


 

 

 Product List