Mrs. B. Stempelclubs

Welkom bij de Mrs. B. Stempelclubs!

Mrs. Brightside biedt diverse Stempelclubs aan. Bij een Stempelclub abonneer je jezelf op een bepaalde club en ontvangt vervolgens maandelijks (aantal leveringen afhankelijk van de gekozen club) een pakket. Aan het einde van de club heb je een bepaalde verzameling compleet. Zo kun je bijvoorbeeld op die manier de In Colors verzamelen of de complete set Stampin’ Blends, etc.

commitment

Doordat de maandprijzen van de verschillende Stempelclub pakketten gebaseerd zijn op een gemiddelde prijs voor de gehele verzameling vraag ik je wel om een commitment aan te gaan voor de gehele looptijd van die betreffende Mrs. B. Stempelclub. Een Stempelclub heeft bijv. een looptijd van 5 maanden, dan ga je de commitment aan om die 5 maanden het betreffende abonnee geld te betalen.

Mrs. B. Stempelclub aanbod

Op dit moment biedt Mrs. Brightside de volgende Stempelclubs aan:

 1. In Colors 2018-2020 Club – Gaat weer van start in juni 2018!
 2. Colour Revamp Club – Gaat van start in juni 2018!

Mrs. B. In Colors 2018-2020 Club

Ben je ook altijd fan van de nieuwe In Colors van Stampin’ Up! Maar kun of wil je niet alles in een keer bestellen, dan is de Mrs. B. In Colors 2018 – 2020 Club misschien iets voor jou.

Met de Mrs. B. In Colors 2018 – 2020 Club ontvang je over een periode van 5 maanden de hele In Colors 2018 – 2020 collectie! Van inkt, refill en marker tot lint, embellishments en cardstock. Dit is wat je iedere maand ontvangt wanneer je lid wordt van deze Club:

 • 1 In Color inktpad nieuwe stijl
 • 1 Inkt refill
 • 1 Stampin’ Write Marker
 • 1 Potje Embossing poeder
 • 4 Vellen A4 cardstock
 • 8 Vellen 6×6″ designers series papier in verschillende designs
 • 1 Rol 1/8″ (3,2 mm) Grosgrain lint
 • 5 2018 – 2020 In Color Mini Binder Clips

Kosten

Het lidmaatschap van de Mrs. B. In Colors 2018-2020 Club is € 39,50 per maand, inclusief verzendkosten.
Wil je jouw maandpakket bij mij thuis (Dreischor) of tijdens een workshop ophalen dan zijn de kosten € 36,50 .

De Club gaat van start in juni, maar je kunt je al opgeven vanaf 21 mei ’18. Je kunt jezelf opgeven via deze link: https://goo.gl/forms/z7m6mib1pUJ8izhY2

Het pakket (1 kleur per maand) komt in je bezit in de eerste 2 weken van de desbetreffende maand. Je betaling dien je te voldoen voor de 5e van de maand.

Natuurlijk is het mogelijk om de bovenstaande producten ook los aan te schaffen, ik verzorg graag je bestelling.

Mrs. B. Colour Revamp Club

Groot nieuws! Stampin’ Up! heeft 16 nieuwe kleuren opgenomen in het inktassortiment. Een aantal geheel nieuwe kleuren en een aantal terugkerende kleuren. Lees er hier meer over.

Wil jij deze nieuwe kleuren toevoegen aan jouw inktverzameling? Maar kun of wil je niet alles in een keer bestellen, dan is de Mrs. B. Colour Revamp Club misschien iets voor jou.

Met de Mrs. B. Colour Revamp Club heb je keuze om de hele nieuwe kleurcollectie in 4 maanden (quick variant) of in 8 maanden (relax variant) te ontvangen. Dit is wat je iedere maand ontvangt wanneer je lid wordt van de Colour Revamp Club:

Quick variant – looptijd van 4 maanden

 • 4 New Color Classic Stampin’ Pads nieuwe stijl
 • 4 New Color Inkt Refills
 • 4 New Color Stampin’ Write Markers
 • 8 Vellen New Color A4 cardstock, 2 in iedere kleur

Relax variant – looptijd van 8 maanden

 • 2 New Color Classic Stampin’ Pads nieuwe stijl
 • 2 New Color Inkt Refills
 • 2 New Color Stampin’ Write Markers
 • 4 Vellen New Color A4 cardstock, 2 in iedere kleur

Kosten

Het lidmaatschap van de Mrs. B. Colour Revamp Club – Quick Variant is € 72,50 per maand, inclusief verzendkosten. Die van de Relax Variant is € 38,00 per maand, inclusief verzendkosten.
Wil je jouw maandpakket bij mij thuis (Dreischor) of tijdens een workshop ophalen dan zijn de kosten € 69,50  voor de Quick Variant en € 35,00 voor de Relax Variant.

De Colour Revamp Club gaat van start in juni, maar je kunt je al opgeven vanaf 21 mei ’18. Je kunt jezelf opgeven via deze link: https://goo.gl/forms/9MuZukD66jtYPGvn1

Het pakket komt in je bezit in de eerste 2 weken van de desbetreffende maand. Je betaling dien je te voldoen voor de 5e van de maand.

Natuurlijk is het mogelijk om de bovenstaande producten ook los aan te schaffen, ik verzorg graag je bestelling.