*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Pluk De Dag – Stamping Sunday Bloghop

Klik op de afbeelding om naar de online PDF te gaan!

Hallo, wat leuk dat je vandaag een bezoekje aan mijn blog brengt. Het is weer tijd voor de Stamping Sunday bloghop en deze maand staat de Nederlandse Pluk De Dag bundel, ofwel Daisy Lane (Engelse versie), in de hoofdrol.

Deze bundel bestaat een leuke stempelset met geweldige Nederlandse teksten én de Medium Daisy Punch. Het kleine zusje van de Daisy Punch.

Met de Pluk De Dag bundel heb ik drie verschillende kaarten gemaakt. Een voor de beginnende, een voor de half gevorderde en een voor de gevorderde stempelaar. Voor ieder wat wils dus 🙂 Ter info: Met de stempelset maakte ik ook al dit en dit project.

Pluk De Dag bundel – kaartenset

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Beginner kaart

Bij al mijn projecten heb ik gebruik gemaakt van dezelfde frisse kleurencombinatie: Whisper White, So Saffron, Pool Party en Pear Pizzazz. De teksten heb ik gestempeld met Soft Suede, dit creëert een iets zachtere uitstraling dan zwart.

Bij mijn eerste kaart heb ik de So Saffron basiskaart bestempeld met de kleine margriet en So Saffron inkt. Op de mat heb ik twee varenbladeren gestempeld met Pear Pizzazz en de tekst met Soft Suede. De Pool Party margrietjes heb ik geponst met de Medium Daisy Punch. Een Perennial Essence Floral Center en wat So Saffron spatten (gemaakt met de So Saffron Stampin’ Write Marker) maken de kaart af.

Pluk De Dag stempelset, Medium Daisy Punch en Perennial Essence Floral Centers

Kaart voor de half gevorderde stempelaar

Bij het kaartje voor de half gevorderde stempelaar heb ik wederom de basiskaart bestempeld met So Saffron inkt en dit keer de kleinste margriet uit de set.

De bloemensteel is direct op de mat gestempeld met Pear Pizzazz. De Pool Party margrieten zijn weer geponst en met lijm op de kaart geplakt. Ook deze margriet heeft zo’n grappig fuzzy bloemenhartje.

De tekst is met Soft Suede gestempeld op So Saffron cardstock en uitgeknipt. Een rand van Whisper White Flax Ribbon en Braided Linen Trim vormen de ondergrond voor de tekst. Ook op deze kaart heb ik weer gespetterd met de So Saffron Stampin’ Write Marker.

Pluk De Dag stempelset, Medium Daisy Punch, Perennial Essence Floral Centers, Whisper White Flax Ribbon en Braided Linen Trim

Tasteful Background voor gevorderde stempelaar

Bij de laatste kaart wil ik de prachtige stansset Tasteful Backgrounds aan je voorstellen. Deze stansset maakt onderdeel uit van de Tasteful Textures bundel en ik beloof je dat deze bundel snel voorbij komt op dit blog!

Ook nu weer een gestempelde basiskaart, waarvan je een glimp ziet door het met de Tasteful Background stans uitgestanste deel.

Een varenblad is gestempeld op een restje Whisper White cardstock met Pear Pizzazz en ook afgestempeld op de mat van de kaart. Het uitgeknipte varenblad heb ik met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt, evenals de schattige Pool Party margriet.

Ook op deze kaart weer een band van Whisper White Flax Ribbon en Braided Linen Trim. Een uitgeknipte tekst en So Saffron spetters.

Pluk De Dag stempelset, Medium Daisy Punch, Tasteful Background Dies, Flax Ribbon, Linen Braided Trim en Perennial Essence Floral Center.

Bij alle kaarten heb ik dezelfde afmetingen gebruikt.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen lange kant 10,5 cm
  • Mat: Whisper White cardstock – 9,5 x 13,5 cm
  • Restjes Whisper White en So Saffron cardstock voor margrieten en teksten.

Dosis inspiratie

Door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken ga je naar het volgende blog. Het Stamping Sunday Design Team hoopt je een flinke dosis inspiratie te geven 🙂

Nog een hele fijne dag gewenst en tot snel,

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.