Agenda

mrt
25
zo
Stamping Sunday bloghop
mrt 25 hele dag

Inspiratie op stamping sunday

Iedere vierde zondag van de maand kun je jezelf laten inspireren tijdens de Stamping Sunday bloghop!

Een design team van Internationale Stampin’ Up! demonstratrices uit o.a. Nederland, Duitsland, UK, USA en Australië, laten je inspirerende projecten zien gemaakt met de prachtige producten van Stampin’ Up!

Iedere maand staat een ander product centraal, kom jij ook een kijkje nemen?

apr
14
za
Kadoverpakkingen Thema Workshop
apr 14 @ 10:00 – 13:00

Mrs. Brightside & Miss Sugarbelly’s kadoverpakkingen thema workshop

Op zaterdag, 14 april ’18, organiseren wij, Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk), een thema workshop!

Tijdens deze workshop maak je 4 prachtige kadoverpakkingen met een bijpassende kaart. De Sweet Soirée product suite van Stampin’ Up! zal centraal staan.

Bij het maken van de projecten maken we natuurlijk gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up! Wij zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen, lijm en als je die hebt een heat tool! De kosten bedragen € 10,00 p.p. en zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers.

De Kadoverpakkingen thema workshop vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 10 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl Schrijf jezelf uiterlijk maandag, 26 maart ’18, in zodat wij genoeg tijd hebben om alles voor te bereiden!

mei
12
za
Kaartenbuffet
mei 12 @ 10:00 – 13:00

Mrs. Brightside & Miss Sugarbelly’s Kaartenbuffet

Vanaf begin 2018 zullen de workshops van Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suykerbuyk) plaatsvinden op de tweede zaterdagochtend van de maand.

Op zaterdag, 12 mei ’18 organiseren we weer een kaartenbuffet met dit keer een iets andere aanpak:

  1. Wanneer je jezelf inschrijft voor ons Kaartenbuffet ontvang je van ons, per mail, een buffetmenu van ongeveer 10 verschillende kaarten met als thema ‘Retired’. Deze kaarten zijn allemaal gemaakt met de mooie producten van Stampin’ Up! en met name met producten die, helaas, uit de jaarcatalogus gaan verdwijnen.
  2. Uit dit buffetmenu maak je een keuze. Je kiest minimaal 2 kaarten en maximaal 6 kaarten om te maken tijdens de workshop. Dit mogen ook dezelfde kaarten zijn.
  3. Je geeft jouw keuze door via het inschrijfformulier.
  4. Wij zorgen dat de benodigde materialen voor jouw kaarten klaarliggen tijdens de workshop.

De kosten voor deze workshop bedragen minimaal € 5,00 p.p. als je twee kaarten maakt. Voor iedere extra kaart die je maakt, betaal je € 2,50. Maak je 4 kaarten, dan betaal je € 10 en bij 6 kaarten betaal je € 15. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen en lijm! 

Het kaartenbuffet vindt plaats in Café Tivoli (Kerkplein 6, Nispen) en we starten om 10.00 uur.

Wil je jezelf inschrijven of meer informatie? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl

Om alles goed voor te bereiden sluit de inschrijving  op maandag, 30 april ’18.