Agenda

dec
1
za
(Verjaardags) Kalender Thema Workshop
dec 1 @ 10:00 – 13:00

(Verjaardags) kalender thema workshop!

Het nieuwe jaar komt er aan en dat betekent een frisse start! We gaan daarom tijdens de thema workshop van Mrs. Brightside (Danielle Bennenk) en Miss Sugarbelly (Hilde Suijkerbuijk) een A5 (verjaardags) kalender maken. Vergelijkbaar met dit voorbeeld, maar natuurlijk gemaakt met de nieuwste Stampin’ Up! materialen!

Je krijgt er ook een A5 Clipboard bij om je kalender thuis op te kunnen hangen of weg te kunnen zetten!

alles op een rijtje

Datum: Zaterdag, 1 december ’18

Tijd: 10.00 – 13.00 uur

Kosten: 20 Euro. Dit is inclusief alle benodigde materialen, een hapje en een drankje! Neem alleen wel zelf schaar en lijmsoorten mee!

Locatie: Café Tivoli, Kerkplein 6 te Nispen.

Lijkt het je leuk om een mooie (verjaardags)kalender te maken onder het genot van een hapje, een drankje en een boel gezelligheid? Geef je dan op voor 20 november a.s. via danielle@mrsbrightside.nl of cafetivoli@home.nl.

dec
7
vr
Kerstmarkt Bruinisse
dec 7 @ 17:00 – 21:00

Kerstmarkt bruinisse

Op vrijdagavond, 7 december ’18, is Mrs. Brightside te vinden op de Kerstmarkt in Bruinisse.

Een gezellige kerstmarkt in Dorpshuis De Vanger te Bruinisse. Diverse kramen om je laatste (kleine) kerstinkopen te doen, hapjes, drankjes en entertainment.

Mrs. Brightside is aanwezig van 17 tot 21 uur met diverse handgemaakte artikelen, informatie over Stampin’ Up!, workshops en je hebt de kans een fantastisch Mrs. Brightside kadopakket te winnen!

Kun je er op de vrijdag niet bij zijn? Dan niet getreurd! Op zaterdag ben ik er ook van 10 tot 17 uur.

dec
8
za
Kerstmarkt Bruinisse
dec 8 @ 10:00 – 17:00

Kerstmarkt bruinisse

Op zaterdag, 8 december ’18, is Mrs. Brightside te vinden op de Kerstmarkt in Bruinisse.

Een gezellige kerstmarkt in Dorpshuis De Vanger te Bruinisse. Diverse kramen om je laatste (kleine) kerstinkopen te doen, hapjes, drankjes en entertainment.

Mrs. Brightside is aanwezig van 10 tot 17 uur met diverse handgemaakte artikelen, informatie over Stampin’ Up!, workshops en je hebt de kans een fantastisch Mrs. Brightside kadopakket te winnen!

Kun je er op zaterdag niet bij zijn? Dan niet getreurd! Op vrijdagavond ben ik er ook van 17 tot 21 uur.

dec
15
za
Kerstmarkt Zonnemaire
dec 15 @ 10:00 – 16:00

Kerstmarkt Zonnemaire

Op zaterdag, 15 december ’18, is Mrs. Brightside te vinden op de Kerstmarkt in Zonnemaire.

Een gezellige kleine kerstmarkt in Dorpshuis De Maire te Zonnemaire. Diverse kramen om je laatste (kleine) kerstinkopen te doen, hapjes, drankjes en entertainment.

Mrs. Brightside is aanwezig van 10 tot 16 uur met diverse handgemaakte artikelen, informatie over Stampin’ Up!, workshops en je hebt de kans een fantastisch Mrs. Brightside kadopakket te winnen!

Kom je ook gezellig een kijkje nemen?