Agenda

okt
26
za
Creative Stampin’ Bonanza – Kerst
okt 26 @ 10:00 – 16:00

Creative Stampin’ Bonanza

Op zaterdag, 26 oktober organiseren Sandra en ik de allereerste Creative Stampin’ Bonanza voor Online Stampin’ Party NL. Van 10 tot 16 uur ga je creatief aan de slag met gelijkgestemden. Een heerlijke creatieve ontsnapping uit het dagelijks leven! De dag is gevuld met mooie kerstprojecten, veel gezelligheid en natuurlijk diverse leuke verrassingen, zoals o.a. een leuke goodie bag!

Creative Stampin' Bonanza aanmeldingsinformatie

Locatie

De locatie voor onze Creative Stampin’ Bonanza is ontmoetingscentrum ‘De Linde’ te Etten-Leur is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (ong. 5 minuten lopen vanaf station Etten-Leur). Tevens is er voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Kosten

De kosten voor deze Kerst Extravaganza zijn € 49,50 p.p. Dit is inclusief een lunchpakket, koffie/thee bij binnenkomst, een flesje water, een frisje in de middag, projectbeschrijvingen, de benodigde materialen voor de projecten, goodie bag en het gebruik van onze Stampin’ Up! materialen. Het enige dat je zelf meebrengt zijn lijmsoorten, schaar, vouwbeen en een snijapparaat met rilfunctie.

Inschrijven

Schrijf je nu in via deze link, want dit wil je niet missen: https://bit.ly/2Nmgx1C
Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, wie het eerst komt wie het eerst maalt…
We kijken er enorm naar uit om samen met jullie creatief aan de slag te gaan!
Lieve groeten,
Sandra en Danielle
nov
7
do
Kerst Extravaganza – Dreischor
nov 7 @ 19:30 – 22:00

Kerst EXtravaganza

Op donderdagavond, 7 november ’19 van 19.30 tot 22.00 uur gaan we aan de slag met diverse fantastische materialen uit de Herfst/Wintercatalogus van Stampin’ Up!

Bij deze workshop maak je maar liefst 3 feestelijke kerstprojecten, waaronder een mooie verpakking en geschenklabel.

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden! Lijkt het je leuk om deze Tags Themaworkshop bij te wonen? Geef je dan op voor 24 oktober ’19. Doe dit  via email (danielle@mrsbrightside.nl  alsjeblieft.

Kosten Kerst EXtravaganza

De kosten voor dit feestje bedragen 10 Euro. Dit is inclusief alle materialen,  koffie/thee en wat lekkers. Zelf neem je een schaar en lijmsoorten mee. Ter info: Je kunt de lijmsoorten ook bij mij aanschaffen tijdens de workshop.

Locatie

De Kerst Extravaganza vindt plaats bij mij thuis (Gaanderse’sweg 4, Dreischor), er is voldoende ruimte om te parkeren op het erf. Ik heb plaats voor max. 4 personen, dus reserveer zo snel mogelijk je plekje 🙂

Alles op een rijtje

Kerst Extravaganza

 

Mocht je vragen hebben over deze workshop, Stampin’ Up! of mijn andere activiteiten, dan mag je mij altijd een email sturen: danielle@mrsbrightside.nl

Lieve groeten en ik hoop je de 7e november te mogen begroeten,