Agenda

Mrs. Brightside Workshops

Mrs. Brightside organiseert diverse workshops in en rondom Dreischor en Bergen op Zoom. De focus van de workshops is creatief met papier, handwerken, gezelligheid en/of creatief bezig zijn.

Ik organiseer op dit moment regelmatig Stampin’ Up! workshops samen met Hilde Suijkerbuijk bij Café Tivoli in Nispen en bij mij thuis in Dreischor. Bij een Stampin’ Up! workshop staat iedere maand een onderwerp centraal, bijv. een specifiek product, techniek of thema.

In de prijs van de workshops zit het materiaal inbegrepen, tenzij anders aangegeven, en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Zelf zorg je voor een schaar, vouwbeen en lijm! Natuurlijk, is het ook mogelijk om tijdens zo’n workshop een kijkje te nemen in de Stampin’ Up! catalogi en een bestelling te plaatsen.

Geïnteresseerd? Kijk in de agenda voor geplande workshops en/of evenementen.

Stampin’ Up! workshop op maat

Als je het leuk vindt om samen met een aantal vriendinnen, familieleden, collega’s en/of teamgenoten creatief aan de slag te gaan, dan is een workshop op maat misschien iets voor jou.

Je nodigt, als gastvrouw, een groepje van minimaal 4 personen uit bij je thuis voor een gezellig en creatief samenzijn. Jij zorgt voor de ruimte en de versnaperingen. Ik zorg voor de rest, natuurlijk overleggen we samen wat voor soort project je zou willen maken.

Er zijn meerder opties. De prijs en duur van een workshop op maat wordt bepaald aan de hand van het te maken project, de gebruikte materialen en benodigde tijd.

Voordelen van het ‘gastvrouw’ zijn

Als gastvrouw (hostess) van een Stampin’ Up! party kun je voor een extra bedrag boven op je bestelling producten uit de catalogus uitzoeken, de zogenaamde Stampin’ Rewards. Lees er alles over op deze pagina.

Contact

Als je na het lezen van het workshop-aanbod zin hebt om zelf een party te organiseren of er een van mij bij te wonen, stuur mij dan een mailtje: danielle@mrsbrightside.nl.

Ik zou het leuk vinden om samen met jou en anderen creatief aan de slag te gaan en hoop je dan ook een keer te mogen begroeten bij één van mijn workshops.

Hartelijke groeten,

 

 

 

P.S. Ga je liever thuis in je eentje creatief aan de slag? Kijk dan eens naar Mrs. Brightside’s Creatieve Kits in mijn shop.

[we_calendar defaultdate=”” cat=”” view=”” viewas_button=”month,agendaWeek,basicDay,listYear”]