Team Brightside

KOM ER GEZELLIG BIJ!

Stampin’ Up! Starterspakket

Heb je al wel eens over het Stampin’ Up! Starterspakket gehoord en wil je weten wat het allemaal inhoudt? Dan ben je op de juiste plek!

Is creatief bezig zijn met papier, stempels en inkt een van je favoriete bezigheden? Vind je het fijn om met mensen om te gaan en nieuwe contacten op te doen?

Lijkt het jou ook leuk om samen met gelijkgestemden plezier te hebben en creativiteit te delen? Wil je jouw hobby spullen met korting kopen?

Of zou je het tof vinden om geld te verdienen met je hobby?  Op tijden die voor jou goed uitkomen?

Dan is het Stampin’ Up! starterspakket misschien iets voor jou! Wat jouw reden ook is, ik ben blij dat je er bent en zou het geweldig fijn vinden om jou te verwelkomen in Team Brightside.

Stel je persoonlijke starterspakket samen!

Je kunt voor jouw persoonlijke starterspakket ELK (beschikbaar) product uit de lopende Stampin’ Up! catalogi kiezen tot een bedrag van € 175 en er slechts € 129 voor betalen. Het starterspakket wordt zelfs gratis naar jouw thuisadres verstuurd. Het kan zelfs afhankelijk van het tijdstip van aankoop, pre-orderitems bevatten voor aanstaande catalogi. Hoe cool is dat?

Het starterspakket komt ook met bestelformulieren, catalogi en flyers. Eigenlijk alles om jouw bedrijf te starten, mocht dat iets zijn dat je wilt doen.

Exclusieve voordelen voor Team Brightside leden

 • Uitgebreide welkom email – Alle benodigde informatie voor je eerste stappen in de Stampin’ Up! wereld
 • Exclusieve Facebook group – Je wordt lid van de exclusieve Facebookgroep van mijn teamleider. In deze facebookgroep vind je informatie, inspiratie, support en dikwijls Zoom meetings om contact te houden!
 • Teamdagen – Ieder kwartaal een gezellige en creatieve dag met het team en dat van mijn teamleider!
 • Gratis tutorial bundels – Wanneer ik deelneem aan een tutorial bundel ontvang jij ook een exemplaar ter inspiratie!
 • Business Begeleiding – Tevens begeleid ik je bij het starten van je Stampin’ Up! business als dat iets is wat je ambieert. Waaronder bijv. het starten van een blog, social media, etc.

  Stampin’ Up! voordelen 

 • Korting – Minimaal 20% korting op alle Stampin ’Up! producten, inclusief stempelsets, papier en accessoires (excl. btw). Deze korting kan oplopen tot 25%!
 • Pre-Order – Bekijk en bestel producten uit de nieuwe Stampin’ Up! catalogi voordat ze live gaan, natuurlijk met je 20% korting!
 • Creatieve inspiratie – Toegang tot exclusieve Stampin’ Up! demonstratorgroepen en forums met veel inspiratie van collega-demonstrators. Plus wekelijkse e-mails in je inbox met projectideeën en informatie.
 • Stampin’ Rewards – De reguliere Stampin’ Rewards, ofwel beloningen, bij bestellingen van €200 of meer, 50% items bij bestellingen van €550 en meer en Sale-a-bration-items zijn ook nog steeds van toepassing.
 • Incentives & Bonussen – Een Stampin’ Up! waarderingsprogramma. Je kunt bijv. producttegoeden verdienen.
 • Stampin’ Up! evenementen – Open uitnodiging voor Stampin’ Up! evenementen zoals On Stage.
 • Niets te verliezen – Geen verplichtingen, jij bepaalt de invulling van jouw demonstratorschap. Geen risico!

Klinkt goed?

Een starterspakket aanschaffen is makkelijk, volg gewoon de onderstaande stappen.

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw persoonlijke starterspakket? Dan mag je mij natuurlijk altijd mailen (danielle@mrsbrightside.nl) of neem een kijkje op de website van Stampin’ Up!

Stap 1

Klik op de onderstaande knop om het starterspakket aan te schaffen. Lees en ga akkoord met het Onafhankelijk Demonstrator Contract.

Stap 2

Nu komt het leuke gedeelte! Kies tot € 175 aan producten uit de lopende Stampin’ Up! catalogi om jouw eigen persoonlijke Starterspakket samen te stellen.

Veel gestelde vragen

Het kiezen van een Stampin’ Up! demonstrator om je starterspakket aan te schaffen is niet zo eenvoudig als alleen maar kijken wie er het dichtst in de buurt woont. Daarom raad ik je aan om voordat je een starterspakket aanschaft de onderstaande vragen goed door te lezen.  

Maakt het uit bij wie ik mijn starterspakket bestel?

Jazeker. Zelfs als je het starterspakket alleen maar aanschaft voor de geweldige deal (€175 aan producten voor €129), je weet nooit waar het demoschap jou uiteindelijk brengt.

Destijds kocht ik het starterspakket puur voor de korting, maar nu heb ik een succesvol bedrijf en doe ik dingen waar ik enorm blij van word met fijne en lieve mensen. Het hebben van een goede teamleider kan je enorm helpen bij het bereiken van jouw doelen. Hoe groot of hoe klein deze ook zijn.

Mijn belangrijkste advies is altijd: “Kies een persoon waar jij je fijn bij voelt (als teamleider). Een persoon bij wie jij jezelf kunt zijn en die jou de ruimte geeft om het Stampin’ Up! demonstratorschap op jouw eigen manier in te vullen.”

Wat moet ik ervoor doen?

Er zijn niet veel vereisten om van de voordelen van het demoschap gebruik te blijven maken. Het enige dat je moet doen is het behalen van een kwartaalomzet van 300 CSV, omgerekend is dit ong. €375,00. Het kwartaal waarin je instapt wordt niet meegerekend, dus je krijgt even de tijd om te wennen aan alles 🙂

De ervaring leert dat dit doel bereikt kan worden door ongeveer 2 workshops in een kwartaal te organiseren of het bedrag met je eigen aankopen, en evt. die van vrienden/kennisen, te bereiken. Je hoeft namelijk geen workshops te geven om een Stampin’ Up! demonstrator te zijn.

Kan ik ook alleen voor mezelf spullen bestellen en toch onderdeel uitmaken van Team Brightside?

Natuurlijk! Als team moedigen we iedereen aan om vooral creatief aan de slag te gaan met de mooie Stampin’ Up! materialen. Als je dit wilt delen met anderen door het geven van workshops dan is dat jouw beslissing, maar zeker niet noodzakelijk om lid te zijn van het gezellige Team Brightside.

Het is dus niet nodig om je eigen stempelbusiness met workshops, blog, stempelfeestjes, etc. te hebben. Hoewel er binnen het team mensen en middelen beschikbaar zijn om je te ondersteunen als je besluit dat je het toch wilt proberen.

Tellen mijn eigen bestellingen mee met het kwartaal minimum?

Ja, iedere bestelling die je doet via jouw eigen demonstrator account telt mee. Het kwartaal minimum waar Stampin’ Up! naar kijkt is het totaalbedrag wat door jou en evt. jouw klanten besteld is.

 

Zijn er nog meer (financiële) voordelen van het demoschap?

Ja, die zijn er. Je kunt bijv. in plaats van 20% een 25% korting op je bestellingen gaan verdienen. Neem als je wilt contact mij op en ik vertel je er alles over.

Wat gebeurt er als ik geen demonstrator meer wil zijn?

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van alle voordelen en je demonstratorschap wilt stoppen, stop je gewoon met het plaatsen van bestellingen.

Als je dan het vereiste kwartaalbedrag niet haalt, ‘stap je uit’ zonder vragen of verplichtingen. Dus geen verborgen addertjes onder het gras en kleine lettertjes!

Dit klinkt te goed om waar te zijn, wat is het addertje onder het gras?

De bovenstaande vraag hoor ik vaak wanneer ik de voordelen van het Stampin’ Up! starterspakket aan iemand uitleg. En echt er is geen addertje onder het gras.

Het is moeilijk te begrijpen dat Stampin’ Up! echt zo flexibel is. Maar dat is wat mij betreft hetgeen dat Stampin’ Up! anders maakt. Je kunt het starterspakket aanschaffen wanneer je wilt, blijven zo lang als je wilt en zoveel of zo weinig bestellen als je wilt.

Het enige dat er gebeurt wanneer je het kwartaal minimum niet haalt is het vervallen van je demonstratorschap, je houdt al de mooie Stampin’ Up! producten die je gekocht of gratis verdient hebt en je kunt zelfs de dag erop weer opnieuw een starterspakket aanschaffen (als dat bij mij is).

Dus je leest het… Geen addertjes onder het gras!

 

Ja, ik wil dit. Hoe schaf ik het starterspakket aan?

Je bent enthousiast! Je wilt gebruik maken van alle genoemde voordelen! Klik dan hier om je starterspakket aan te schaffen. Ik heet je van harte welkom bij Team Brightside.

Contact

Mocht je na het lezen van alle bovenstaande informatie toch nog vragen hebben of wil je persoonlijk kennismaken, neem dan contact met mij op via de mail: danielle@mrsbrightside.nl. We kunnen dan een (telefonische) afspraak maken, zodat ik je alles uit kan leggen en we kennis kunnen maken als we elkaar nog niet kennen 🙂

Lieve groeten,

Danielle

Copyright © 2014-present · All Rights Reserved · Daniëlle Bennenk (Mrs. Brightside)