Over mij

Hallo en welkom!

Danielle BennenkMijn naam is Danielle Bennenk, ik woon in Dreischor, heb een fantastisch lieve vriend en dito kat.

Sinds een aantal jaar ben ik ‘besmet’ met het freubelvirus. Van haken en borduren tot knutselen met papier en stempels. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en deze creativiteit te delen met anderen.

Mrs. Brightside

Vandaar dat ik in 2014, buiten mijn baan als docent in het MBO om, ook een eigen bedrijfje begonnen ben: Mrs. Brightside. Met dit bedrijfje verzorg ik diverse handwerkworkshops en -cursussen in en rondom Dreischor en Bergen op Zoom (waar ik werk). Ook verkoop ik handgemaakte huis- en modeaccessoires, kaartensets en papierproducten op Dawanda en op verschillende (zelfgemaakte) handwerkmarkten.

Stampin’ Up!

Mijn besluit om in 2015 ook te starten als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice was een logisch gevolg voor mijn bedrijfje en mijzelf. Ik vind het namelijk heerlijk om creatief bezig zijn met de fijne producten van Stampin’ Up! en onderdeel uit te maken van een heel gezellig en motiverend team. Verder zorgt het er voor dat ik mezelf blijf uitdagen op commercieel en creatief vlak. Niets is leuker om, zoals ik al eerder zei, creatief bezig te zijn en dit gevoel te delen met de deelnemers van mijn workshops en de lezers van mijn blog.

Verder ben ik zeer vereerd dat ik presentaties heb mogen geven tijdens de On Stage en On Stage Live conventies in 2016 en 2017. Een fantastische ervaring waarbij ik nieuwe producten van de catalogus heb mogen voorstellen aan mede-demo’s. Ook ben ik een fervent bloghopper en ‘hop’ ik maandelijks met het Creatieve Harten team (eerste zaterdag van de maand), het internationale Creating Kindness design team (eerste donderdag van de maand), het internationale Scrapbook Sunday design team en het internationale Stamping Sunday design team (vierde zondag van de maand).

Activiteiten

Als Mrs. Brightside organiseer ik verder diverse workshops en cursussen in en rondom Dreischor en Bergen op Zoom (waar ik werk). Meer informatie over de activiteiten die ik organiseer vind je hier, in mijn agenda of op Facebook!

Verder organiseer ik ook workshops op maat.

  • Zou je het dus leuk vinden om samen met mij een gezellige en creatieve workshop bij jou thuis of op locatie te organiseren?
  • Misschien met vriendinnen (vrienden zijn natuurlijk ook welkom :)), familie, teamgenoten of collega’s?
  • Als vrijgezellen-, baby shower-, verjaardags-, jubileum- en/of personeelsactiviteit?

Neem dan gerust contact met mij op. Samen kijken we dan hoe we de workshop in gaan vullen. We kunnen o.a. kaarten, geschenkverpakkingen, labels, kalenders, notebooks maken, maar ook kleine mode- en/of huisaccessoires. Keuze genoeg!

Hartelijke groeten,

handtekening

Copyright © 2014-present · All Rights Reserved · Daniëlle Bennenk (Mrs. Brightside)