Memory Keeping

*Dutch text only

Memory Keeping = Het bewaren van je herinneringen.

Dit kun je op vele manieren doen, van foto’s in schoenendozen, foto-albums en mapjes digitale foto’s op je computer tot mooie scrapboeken en nu ook Project Life.

Wat is Project Life? Een snelle, makkelijke manier om jouw herinneringen te bewaren. Je vult zogenaamde pocket pages met jouw foto’s, leuke thema-kaartjes van Project Life en schrijft je herinneringen ook nog eens op. Hier en daar gebruik je embellishments om het een en ander op te leuken (als dat überhaupt nodig is :)).

Deze vorm van Memory Keeping is geschikt voor iedereen. Van beginner tot gevorderd, van jong tot oud en van creatieveling tot iemand die denkt dat hij/zij helemaal niet creatief is.

project life introductie party

De Project Life introductie party is een workshop die bedoeld is om kennis te maken met Project Life.

Deze workshop kan bij jou thuis plaatsvinden of bij mij thuis (wijk Meilust, Bergen op Zoom). Tijdens de workshop ga je aan de slag met de materialen van Project Life by Stampin’ Up! en geef ik je tips & tricks om deze leuke manier van Memory Keeping toe te passen.

Het is de ideale manier om kennis te maken met Project Life zonder dat je al allerlei spullen zelf moet kopen. Vind je het uiteindelijk leuk, dan kun je altijd je eigen Project Life spullen aanschaffen.

inhoud workshop

De kosten zijn 10 Euro per persoon en de duur van de workshop is 2,5 uur.

De workshop start met een korte uitleg over Project Life en daarna ga je zelf aan de slag met je foto’s en een aantal Project Life kaartjes naar keuze. Tussendoor geef ik tips & tricks om te laten zien hoe makkelijk en snel je een fotoalbum kunt vullen. Ter info: Je kunt deze workshop ook combineren met de onderstaande Project Life Scrap workshop.

Inbegrepen in de workshop zijn:

  • 1 pocket page (design 1) van 12″ x 12″ / 30,5 x 30,5 cm
  • 2 kaartjes (4″ x 6″) uit een van de Project Life card collections
  • 2 kaartjes (3″ x 4″) uit een van de Project Life card collections
  • Diverse embellishments passend bij de Project Life card collection

Je mag verder gebruik maken van mijn stempelsets, inkt en eventueel benodigd cardstock.

Zelf breng je 4 foto’s van 10 x 15 cm (4″ x 6″) foto’s mee en als je wilt een aantal kleinere foto’s.

project life scrap party

Buiten het vullen van de pocket pages van Stampin’ Up! kun je ook goed een scrap lay-out maken met de Project Life card collections en bijpassende accessory packs. Deze lay-out kun je dan gewoon samen met je pocket pages bewaren in je Project Life album.

Tijdens de Project Life Scrap Party maak je een scrap lay-out met toevoeging van Project Life kaartjes en/of embellishments. De workshop kan bij jou thuis of bij mij thuis (Wijk: Meilust, Bergen op Zoom) plaatsvinden en kan eventueel gecombineerd worden met de Project Life Introductie workshop.

inhoud van de workshop

De kosten zijn 10 Euro per persoon en de duur van de workshop is 2,5 uur.

De workshop start met een korte uitleg over Project Life en daarna ga je zelf aan de slag met je foto of foto’s en een aantal Project Life kaartjes naar keuze. Ik geef een aantal voorbeeld lay-outs die je kunt gebruiken als uitgangspunt voor je eigen lay-out Tussendoor ben ik beschikbaar om tips & tricks te geven.

Inbegrepen in de workshop zijn:

  • 1 stuk cardstock van 12″ x 12″ / 30,5 x 30,5 cm
  • 1 page protector van 12″ x 12″ / 30,5 x 30,5 cm
  • 1 kaart (4″ x 6″) uit een van de Project Life card collections
  • 1 kaart (3″ x 4″) uit een van de Project Life card collections
  • Diverse embellishments passend bij de Project Life card collection

Je mag verder gebruik maken van mijn stempelsets, inkt, eventueel benodigd cardstock, stanzen, ponzen en/of andere materialen.

Zelf breng je 1 foto van 10 x 15 cm (4″ x 6″) of 1 foto van 10 x 10 cm (4″ x 4″) mee en als je wilt een aantal kleinere foto’s.

workshop plannen?

Ben je geïnteresseerd in één of beide workshops of heb je vragen? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl. In overleg plannen we dan een datum, tijd en locatie voor de workshop in.

Ik hoor graag van je,

handtekening