Mrs. Brightside Creatieve Kits

* Dutch text only!

een moment voor jezelf

Creatief bezig zijn is voor mij pure ontspanning. Het geeft mij de kans om mijn gedachten te verzetten, ‘out-of-the-box’ te denken en in sommige gevallen iets te doen wat ik nog nooit heb gedaan. Het is echt een moment voor mezelf.

Tevens vind ik het heerlijk om samen met anderen creatief aan de slag te gaan, bij bijv. een workshop of cursus (klik hier), maar ook door creatieve kits aan te bieden waar iemand zelf,  wanneer het hem/haar uitkomt, mee aan de slag kan gaan. Kits die mensen even een moment voor zichzelf geven.

Mrs. Brightside biedt daarom de volgende creatieve kits aan:

1. MRS. B SU-per kit

Wat is het?

De Mrs. B SU-per Kit is een geweldige manier om kennis te maken met de mooie producten van Stampin’ Up!

Elke maand staat een specifieke product suite uit een actuele Stampin’ Up! catalogus centraal in de Mrs. B SU-per Kit.  De kit wordt met liefde samengesteld en bevat o.a. Designer Series Papier, bijpassend cardstock, versieringen, linten en diverse andere goodies.

Mrs. B. SU-per project Kit

In het eerste kwartaal van 2018 wordt er geen Mrs. B. SU-per Kit aangeboden vanwege alle werkzaamheden omtrent onze verhuizing… Maar niet getreurd, de SU-per project kit komt zeker weer terug! Houd deze pagina dus in de gaten.

Wanneer een kit wordt aangeboden, dan kunnen de bestellingen voor de Mrs. B SU-per Project Kits tussen de 1ste en de 15e van de maand geplaatst worden, via onderstaande bestelknop. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving of PayPal).

Rond het eind van de maand wordt de Mrs. B SU-per Project Kit dan mooi verpakt naar jou opgestuurd, zodat je heerlijk creatief aan de slag kan gaan. 

Wat kost het?

De prijs van de Mrs. B SU-per Project Kits zijn gebaseerd op de projecten en materialen in de kit en ligt gemiddeld tussen de € 15,00 en € 25,00 per maand, inclusief verzendkosten (tenzij anders aangegeven.) 

gratis online workshop!

Naast de prachtige Mrs. B SU-per Kit ontvang je ook een gratis projectbeschrijving t.w.v. € ntb.

De projectbeschrijving wordt per mail verstuurd rond dezelfde tijd als de verzending van de kit en bestaat uit duidelijke stap-voor-stap projectbeschrijvingen met foto’s en/of video’s.

De online workshop is ook los verkrijgbaar vanaf de 1ste van de maand. Je kunt deze aanschaffen via de tutorial page – Klik hier – van Mrs. Brightside en kost € ntb.

upgrade mogelijkheden

Je hebt ook iedere maand de mogelijkheid om de Mrs. B SU-per Project Kit te upgraden met bijpassende producten zoals stempelsets en/of stanssets, ponzen, etc. De upgrade artikelen worden ook in de projectbeschrijving gebruikt.  Wanneer je kiest voor een upgrade ontvang je diverse extraatjes (afhankelijk van de upgrade) bij je kit. De upgrade opties worden tevens uitgebreid beschreven in het bestelformulier

Ter info: De upgrade artikelen worden zonder extra verzendkosten verstuurd, zolang ze in combinatie met de Mrs. B SU-per Kit zijn besteld.

Er kan op dit moment geen kit besteld worden. 

Attentie: De Mrs. B SU-per  (Project) Kit mag, in overeenstemming met de verkoopregels en procedures van Stampin’ Up!, alleen maar binnen Nederland verzonden worden. Woon je in België en wil je toch graag de Mrs. B SU-per Kit bestellen, dan kan ik de kit naar een Kiala- of DHL-servicepunt aan de grens sturen. Je kunt de bestelling natuurlijk ook bij mij ophalen, Bergen op Zoom ligt ongeveer 15 tot 20 kilometer van de Belgische grens. En als je familie en/of vrienden in Nederland hebt wonen, dan kan de bestelling ook daar naar toe worden verstuurd. De online workshop mag wel in België besteld en ontvangen worden.

2. Mrs. B’s craft kit 

Wat is het?

Mrs. B’s Craft Kit geeft je iedere 2 maanden een moment voor jezelf, waarbij je d.m.v. een klein handwerkproject je gedachten kunt verzetten. Elke maand passeert een andere craft de revue, soms ga je aan de slag met papier, soms met naald en draad en misschien soms met leer. Met deze kit maak je maandelijks kennis met een andere craft, wordt je uitgenodigd om creatief bezig te zijn en wie weet vind je wel een nieuwe hobby 🙂

De aangeboden projecten zijn zeer veelzijdig. Zo maak je de ene keer een mode- of huisaccessoire en de volgende keer een ingebonden notitieboekje. Waar mogelijk wordt er rekening gehouden met het seizoen in het thema van Mrs. B’s Craft Kit. Je weet van te voren niet wat je precies gaat maken, wel krijg je bij de inschrijving een hint.

De projecten zijn geschikt voor beginners en gevorderden en bevatten alle benodigde materialen om het project te maken, m.u.v. een aantal basismaterialen, zoals bijv. een schaar. Deze basismaterialen staan altijd omschreven in het bestelformulier.

Bestellingen voor Mrs. B’s Craft Kits kunnen tussen de 1ste en de 15e van de maand waarin de Craft Kit uitkomt geplaatst worden, via onderstaande bestelknop. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving of PayPal).

Rond het eind van die maand wordt Mrs. B’s Craft Kit mooi verpakt naar jou opgestuurd en dan is het eindelijk tijd om aan de slag te gaan!

projectbeschrijving

Naast alle benodigde materialen ontvang je ook een uitgebreide projectbeschrijving met foto’s en/of video’s om het project van begin tot eind te maken. Deze projectbeschrijving wordt per mail verstuurd omstreeks de verzending van de Craft Kit.

Wat kost het?

Alle Mrs. B Craft Kits zijn € 10,00 per editie, inclusief verzendkosten. Aangezien alle kits voor minstens € 8,00 aan materialen bevatten is dit echt een geweldig aanbod!

Let op: Mrs. B’s Craft Kit is een gelimiteerde oplage, dus op = op! Bestel dus alsjeblieft op tijd 🙂

Kies een abonnement

Wanneer je Mrs. B’s Craft Kit wilt bestellen kan dat eenmalig, maar je hebt ook de optie om een 3-maal abonnement af te sluiten. Je ontvangt de Craft Kit dan, de naam zegt het al, 3 maal. In plaats van € 30,00 betaal je in dat geval € 25,00.

Ook is het mogelijk om Mrs. B’s Craft kit cadeau te geven, volg hiervoor de aanwijzingen in het bestelformulier.

De volgende Mrs. B’s Craft Kit kan vanaf 1 juni 2018 besteld worden en wordt eind juni 2018 verstuurd!

meer informatie?

Heb je naar aanleiding van de Mrs. B. SU-per Kit en/of Mrs. B’s Craft Kit vragen? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou creatief aan de slag te gaan. Jij ook?

Hartelijke groeten,