Mrs. B. Stempelclubs

Welkom bij de Mrs. B. Stempelclubs!

Mrs. Brightside biedt diverse Stempelclubs aan. Bij een Stempelclub abonneer je jezelf op een bepaalde club en ontvangt vervolgens maandelijks (aantal leveringen afhankelijk van de gekozen club) een pakket. Aan het einde van de club heb je een bepaalde verzameling compleet. Zo kun je bijvoorbeeld op die manier de In Colors verzamelen of de complete set Stampin’ Blends, etc.

commitment

Doordat de maandprijzen van de verschillende Stempelclub pakketten gebaseerd zijn op een gemiddelde prijs voor de gehele verzameling vraag ik je wel om een commitment aan te gaan voor de gehele looptijd van die betreffende Mrs. B. Stempelclub. Een Stempelclub heeft bijv. een looptijd van 5 maanden, dan ga je de commitment aan om die 5 maanden het betreffende abonnee geld te betalen.

Mrs. B. Stempelclub aanbod

Op dit moment biedt Mrs. Brightside de volgende Stempelclubs aan:

 1. Stampin’ Blends Club – Gaat weer van start in juni 2018!
 2. Stamp Fun  Club – Informatie volgt april 2018!
 3. Paper Fun Club – Informatie volgt april 2018!
 4. In Color 2018-2020 Club – Informatie volgt april 2018!

Stampin’ Blends Club

Klik op de afbeelding om naar de Stampin’ Blends brochure te gaan!

Met de Mrs. B. Stampin’ Blends Club ontvang je over een periode van 5 maanden de hele Stampin’ Blends collectie plus Memento Black inktkussen, bewaarhoesjes, notecards met enveloppen en kaartkits om je te inspireren in het gebruik van je Stampin’ Blends.

Hieronder zie je hoe dit was opgedeeld van november ’17 tot maart ’18:

 • Maand 1 – Pakket wordt rond 15 november ’17 verstuurd of kan dan opgehaald worden
  • Memento Black inktkussen, 2 sets (4 stiften) Stampin’ Blends, 1 Color Lifter en kaartkit voor twee kaarten (incl. cardstock, designer series papier, embellishments en kaartrecept, excl. stempelafdrukken) met Stampin’ Blends in de hoofdrol.
 • Maand 2 – Pakket wordt rond 15 december ’17 verstuurd of kan dan opgehaald worden
  • 2 Sets (4 stiften) Stampin’ Blends, 1 Ivory Marker, 1 Bronze Marker en kaartkit voor twee kaarten (incl. cardstock, designer series papier, embellishments en kaartrecept, excl. stempelafdrukken) met Stampin’ Blends in de hoofdrol.
 • Maand 3 – Pakket wordt rond 15 januari ’18 verstuurd of kan dan opgehaald worden
  • Pakket wordt rond 15 december ’17 verstuurd of kan dan opgehaald worden
   • 2 Sets (4 stiften) Stampin’ Blends, 10 Whisper White notecards + envelopes, 10 Very Vanilla notecards + envelopes, bewaarhoesjes met kaft en kaartkit voor twee kaarten (incl. cardstock, designer series papier, embellishments en kaartrecept, excl. stempelafdrukken) met Stampin’ Blends in de hoofdrol.
 • Maand 4 – Pakket wordt rond 15 februari ’18 verstuurd of kan dan opgehaald worden
  • Pakket wordt rond 15 december ’17 verstuurd of kan dan opgehaald worden
   • 3 Sets (6 stiften) Stampin’ Blends en kaartkit voor twee kaarten (incl. cardstock, designer series papier, embellishments en kaartrecept, excl. stempelafdrukken) met Stampin’ Blends in de hoofdrol.
 • Maand 5 – Pakket wordt rond 15 maart ’18 verstuurd of kan dan opgehaald worden
  • Pakket wordt rond 15 december ’17 verstuurd of kan dan opgehaald worden
   • 3Sets (6 stiften) Stampin’ Blends en kaartkit voor twee kaarten (incl. cardstock, designer series papier, embellishments en kaartrecept, excl. stempelafdrukken) met Stampin’ Blends in de hoofdrol.

De nieuwe Stampin’ Blends Club gaat weer van start in juni ’18.