*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Boho Indigo Product Feature

De Boho Indigo Product Medley uit de nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus is een van mijn favoriete producten op het moment. De inhoud van deze product medley is echt om van te watertanden: Stempels, papier, stansen en toebehoren om te maken wat je maar wilt – je kunt hiermee je creativiteit de vrije loop laten!

Samen met een aantal internationale Stampin’ Up! demonstrators doe ik mee aan de Boho Indigo Product Feature, een soort van bloghop, georganiseerd door Stefanie van de Crafty Medic uit Canada.

Boho Indigo kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen 10,5 cm aan de lange kant) is van Very Vanilla Thick Cardstock. Hierop zit een mat (9,5 x 13,5 cm) van Night of Navy Cardstock.

Hierop heb ik een mat (9 x 13 cm) van het embosste Very Vanilla cardstock uit de Boho Indigo Product Medley geplakt. Vervolgens heb ik twee vazen gestanst uit het Boho Indigo Design Papier. De bladeren komen ook uit de medley. De leuke tekst heb ik gestempeld op een restje Very Vanilla cardstock met Night of Navy Classic Stampin’ Ink.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Meer Boho Indigo inspiratie

In de onderstaande gallerie vind je nog meer Boho Indigo inspiratie. Als je op de afbeelding klikt ga je naar het blog van de designer waar je meer informatie kunt vinden over het project.

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00