Mrs. Brightside Online Kaartenclub – Christmas in July

Deze keer gaan we tijdens de Mrs. Brightside Online Kaartenclub aan de slag met diverse spiksplinternieuwe Online Exclusive producten met kerstthema. De Kaartenclub is een online workshop waarin de deelnemers gedurende een Zoom bijeenkomst gezamenlijk aan de slag gaan met voorbereide projecten. De materialen (en meer) ontvangen zij in een pakket dat per post wordt toegestuurd.

Bij de Online Kaartenclub bestaat het project altijd uit een serie kaarten. De ene keer een kaartenset met bijpassende verpakking, de andere keer een serie fun folds (=kaarten met een speciale vouw), maar het kan ook een serie kaarten met een speciale techniek zijn. Hoe dan ook de kaarten staan centraal bij de Mrs. Brightside Online Kaartenclub.

20 juli ’24 – Christmas in July

Het thema van de Online Kaartenclub in juli is dus ‘Christmas in July’. We maken tijdens de workshop op zaterdag, 20 juli van 10 tot 13 uur (via Zoom) 8 kerstkaarten (2 x 4 designs) en een geschenkkaartverpakking.

Je workshop pakket bevat alle materialen om 8 kerstkaarten (2 x 4 designs) te maken.
– 2 Designs (4 kaarten) met het Fijne Tijden Designpapier
– 2 Designs (4 kaarten) met het Season of Green & Gold Speciaal Designpapier
– 1 Design (1 geschenkkaarthouder) met het Graceful Greenery Speciaal Vellum Designpapier

Per design ontvang je een kitje met de benodigde materialen, embellishments/lint, diverse gestanste, geponste en gesneden cardstock onderdelen, natuurlijk zit er ook een kleine verrassing verstopt in de brievenbus doos!

Bij de Online Workshop zorg je zelf voor lijm, inkt, tekststempels, snijapparaat met rilfunctie, schaar en vouwbeen. Tevens ontvang je een aantal dagen van te voren een informatie mail met daarin o.a. wat klaar te leggen qua lijm, inkt e.a., de link naar de Live Zoom Workshop en op de dag zelf, per mail, een PDF met duidelijk stap-voor-stap projectbeschrijvingen.

Tijdens de Live Workshop geef ik ook nog eens live uitleg over het maken van de projecten en is er voldoende tijd om gezamenlijk (net als bij een workshop in levende lijve) alle projecten te maken. Ook heb je de mogelijkheid om gezellig samen te kletsen 🙂

Mocht je de Live Workshop niet bij kunnen wonen, dan kun je alle projecten eenvoudig maken aan de hand van de projectbeschrijving.

Aanmelden Mrs. Brightside Online Kaartenclub

Je kunt jezelf aanmelden voor de Online Kaartenclub ‘Christmas in July’ tussen 19 juni en 5 juli ’24 en je ontvangt het materiaalpakket + PDF thuis voor 20 juli ’24.

Door op onderstaande knop te klikken kun je jezelf opgeven voor deze workshop

Ter info: Het Online Kaartenclub Pakket kost € 24,50 incl. verzendkosten.

Vragen over de Mrs. Brightside Online Kaartenclub?

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met betaalinformatie (via bankoverschrijving of Tikkie).

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen: danielle@mrsbrightside.nl.

Hartelijke groeten en always craft on the Brightside of life,
Danielle

P.S. Vergeet niet mijn evenementenagenda te checken voor andere (online) workshops en activiteiten! Klik hier.