*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Day 8 – 30 Day Card Making Challenge

Day 8 Ja, al 8 dagen doe ik mee met de 30 Card Making Challenge van Martin Stone van Martin’s Mayhem. Het zorgt absoluut voor een creatieve uitdaging iedere dag…

Day 8 is een sketch uitdaging. Ik moet toegeven dat ik daar altijd wel wat moeite mee heb. Juist omdat het vast staat hoe iets eruit moet zien blokkeer ik vaak… Alleen al het kiezen van een stempelset voor een sketch is dan moeilijk. Ga ik ook voor sterren zoals op de afbeelding of vervang ik die sterren voor wat anders, maar wat dan… Heel wat hoofdbrekens en ik kwam er gewoon niet uit, uiteindelijk heb ik Martin’s project bekeken en toen zag ik dat hij de sterren had vervangen door embellishments en ineens wist ik het. Dat doe ik ook!

Nadat die kogel door de kerk was, werd het makkelijk. Ik wilde weer eens aan de slag met het Woven Threads Designer Series Paper en het prachtige bijpassende Woven Threads Trim, dus dat heb ik ook gedaan 🙂

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Day 8 – Woven Threads Sketch Kaart

De basiskaart is van Sahara Sand cardstock (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm). Hierop heb twee matten van het Woven Threads Designer Series Papier geplakt (9 x 13 cm en 8,5 x 12,5 cm).

De tekst, uit de Bedanken In Stijl stempelset, heb ik met Versamark gestempeld op een strook Terracotta Tile Cardstock (1x 8,5 cm). Daarna heb ik deze heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder.

Onder het tekstlabel heb ik het Woven Threads Trim bevestigd, waar ik de kwastjes los van heb gemaakt door wat koord te verwijderen. En ja, dan last but not least heb ik op de plekken van de sterren in Martin’s sketch Gold Faceted Gems geplakt.

Een hele simpele kaart om te maken en perfect om al dat mooie designer series papier dat in je kast ligt eens te gebruiken 🙂

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00