Memory Keeping

*Dutch text only

Memory Keeping = Het bewaren van je herinneringen.

Dit kun je op vele manieren doen, van foto’s in schoenendozen, foto-albums en mapjes digitale foto’s op je computer tot mooie scrapboeken en nu ook Memories & More van Stampin’ Up!

Wat is Memories & More? Een snelle, makkelijke manier om jouw herinneringen te bewaren. Je vult zogenaamde pocket pages met jouw foto’s, leuke thema-kaartjes van Memories & More en schrijft je herinneringen ook nog eens op. Hier en daar gebruik je embellishments om het een en ander op te leuken (als dat überhaupt nodig is :)).

Deze vorm van Memory Keeping is geschikt voor iedereen. Van beginner tot gevorderd, van jong tot oud en van creatieveling tot iemand die denkt dat hij/zij helemaal niet creatief is.

 Memories & more introductie party

De Memories & More introductie party is een workshop die bedoeld is om kennis te maken met Memories & More.

Deze workshop kan bij jou thuis plaatsvinden of bij mij thuis (Dreischor). Tijdens de workshop ga je aan de slag met de materialen van Memories & More van Stampin’ Up! en geef ik je tips & tricks om deze leuke manier van Memory Keeping toe te passen.

Het is de ideale manier om kennis te maken met Memories & More zonder dat je al allerlei spullen zelf moet kopen. Vind je het uiteindelijk leuk, dan kun je altijd je eigen Memories & More spullen aanschaffen.

inhoud workshop

De kosten zijn 10 Euro per persoon en de duur van de workshop is 2,5 uur.

De workshop start met een korte uitleg over Memories & More en daarna ga je zelf aan de slag met je foto’s en een aantal Memories & More kaartjes naar keuze. Tussendoor geef ik tips & tricks om te laten zien hoe makkelijk en snel je een fotoalbum kunt vullen. Ter info: Je kunt deze workshop ook combineren met de onderstaande Memories & More Scrap workshop.

Inbegrepen in de workshop zijn:

  • 1 pocket page van 12″ x 12″ / 30,5 x 30,5 cm
  • 2 kaartjes (4″ x 6″) uit een van de Memories & More card collections
  • 2 kaartjes (3″ x 4″) uit een van de Memories & More card collections
  • Diverse embellishments passend bij de Memories & More card collection

Je mag verder gebruik maken van mijn stempelsets, inkt en eventueel benodigd cardstock.

Zelf breng je 4 foto’s van 10 x 15 cm (4″ x 6″) foto’s mee en als je wilt een aantal kleinere foto’s.

Memories & More scrap party

Buiten het vullen van de pocket pages van Stampin’ Up! kun je ook goed een scrap lay-out maken met de Memories & More card collections. Deze lay-out kun je dan gewoon samen met je pocket pages bewaren in je Memories & More album.

Tijdens de Memories & More Scrap Party maak je een scrap lay-out met toevoeging van Memories & More kaartjes en/of embellishments. De workshop kan bij jou thuis of bij mij thuis (Dreischor) plaatsvinden en kan eventueel gecombineerd worden met de Memories & More Introductie workshop.

inhoud van de workshop

De kosten zijn 10 Euro per persoon en de duur van de workshop is 2,5 uur.

De workshop start met een korte uitleg over Memories & More en daarna ga je zelf aan de slag met je foto of foto’s en een aantal Memories & More kaartjes naar keuze. Ik geef een aantal voorbeeld lay-outs die je kunt gebruiken als uitgangspunt voor je eigen lay-out. Tussendoor ben ik beschikbaar om tips & tricks te geven.

Inbegrepen in de workshop zijn:

  • 1 stuk cardstock van 12″ x 12″ / 30,5 x 30,5 cm
  • 1 page protector van 12″ x 12″ / 30,5 x 30,5 cm
  • 1 kaart (4″ x 6″) uit een van de Memories & More card collections
  • 1 kaart (3″ x 4″) uit een van de Memories & More card collections
  • Diverse embellishments passend bij de Memories & More card collection

Je mag verder gebruik maken van mijn stempelsets, inkt, eventueel benodigd cardstock, stanzen, ponzen en/of andere materialen.

Zelf breng je 1 foto van 10 x 15 cm (4″ x 6″) of 1 foto van 10 x 10 cm (4″ x 4″) mee en als je wilt een aantal kleinere foto’s.

workshop plannen?

Ben je geïnteresseerd in één of beide workshops of heb je vragen? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl. In overleg plannen we dan een datum, tijd en locatie voor de workshop in.

Ik hoor graag van je,

handtekening