Frames & Flowers Speciaal Designpapier

Hallo en wat leuk dat je mijn blog komt bezoeken. Vandaag wil ik het Frames & Flowers Speciaal Designpapier van Stampin’ Up! in de spotlight zetten smile

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Ontdek het Unieke Frames & Flowers Designpapier

Ben je dol op kaarten maken of scrapbooking? Dan is het speciaal designpapier Frames & Flowers echt iets voor jou! Dit 12″ x 12″ (30,5 x 30,5 cm) pakket is allesbehalve gewoon.

In het pakket vind je drie vellen met dubbelzijdige ontwerpen. De ene kant is gevuld met prachtige bloemen en takken, terwijl de andere kant veelzijdige patronen toont. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook drie vellen met gestanste motieven van takken en bloemen tot kransen. Perfect voor het versieren van kaartvoorkanten of het omlijsten van foto’s op je scrapbookpagina’s.

Het leukste? Sommige stansfiguren zijn zo groot als een kaartvoorkant. Dit betekent dat je in een mum van tijd de mooiste kaarten kunt maken. Dit papierpakket is een must-have voor iedere kaartenmaker of scrapper. Kortom, met Frames & Flowers geef je je kaarten en scrapbooks een unieke, persoonlijke touch.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

Voor de bovenstaande kaarten heb ik mij laten inspireren door projecten uit de jaarcatalogus. Kijk maar eens naar de bovenste foto van dit bericht. Kun jij mijn inspiratie voorbeelden vinden?

Alledrie de kaarten hebben een basis van Basic White Thick Cardstock met daarop een mat van het Frames & Flowers Speciaal Designpapier. Vervolgens heb ik iedere kaart afgemaakt met de gestanste motieven. 

De teksten, afkomstig uit de Rondedans Stempelset, zijn gestempeld met Pretty Peacock Classic Stampin’ Inkt op Basic White Cardstock.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.