Mrs. Brightside Creatieve Kits

een moment voor jezelf

Creatief bezig zijn is voor mij pure ontspanning. Het geeft mij de kans om mijn gedachten te verzetten, ‘out-of-the-box’ te denken en in sommige gevallen iets te doen wat ik nog nooit heb gedaan. Het is echt een moment voor mezelf.

Tevens vind ik het heerlijk om samen met anderen creatief aan de slag te gaan, bij bijv. een workshop of cursus (klik hier), maar ook door creatieve kits aan te bieden waar iemand zelf,  wanneer het hem/haar uitkomt, mee aan de slag kan gaan. Kits die mensen even een moment voor zichzelf geven.

Mrs. Brightside biedt daarom de volgende creatieve kits aan:

1. Papier pretpakket 

Wat is het?

Het Papier Pretpakket is een geweldige manier om kennis te maken met de mooie producten van Stampin’ Up! en wordt je aangeboden door mij, Mrs. Brightside.

Elke maand wordt het Papier Pretpakket (=PPP) gevuld met diverse mooie producten van Stampin’ Up!  Met deze producten kun je minimaal 3 projecten maken aan de hand van de meegeleverde projectbeschrijvingen.

Het pakket wordt met liefde samengesteld en bevat bijvoorbeeld Designer Series Papier, bijpassend cardstock, versieringen, linten en diverse andere goodies. De projecten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Kaarten, technieken en thema. Dit betekent dat je niet alleen een veelzijdige kit ontvangt, maar ook een veelzijdig projectaanbod.

Tevens heb je iedere maand de mogelijkheid om je pakket te upgraden met extra producten! Hieronder vind je alle informatie over:

  • Papier Pretpakket van deze maand
  • Bestellen
  • Kosten
  • Upgrade mogelijkheden
  • Beschikbare Papier Pretpakketten van voorgaande maanden

Papier pretpakket van deze maand

Deze maand draait het Papier Pretpakket om: Feest! Ik ben in oktober nl. 3 jaar Stampin’ Up! demonstratrice en dat wil ik vieren 🙂

In het pakket vind je materialen om diverse feestelijke projecten geschikt voor verjaardagen of kerst te maken met designer series papier naar keuze* (Zie het inschrijfformulier voor de keuzemogelijkheden). Natuurlijk krijg je ook bijpassend cardstock, lint, embellishments én een gratis projectbeschrijving voor een kwartet aan projecten: Een explosion box om geld/kadokaart en snoepjes  leuk te verpakken én weg te geven, een feestelijke slinger, een geschenktas met bijpassende kaart en een one-sheet-wonder narrow notecardset!Ook deze maand kun je jouw Papier Pretpakket weer upgraden met bijpassende producten. Wanneer je kiest voor een upgrade ontvang je diverse extraatjes (afhankelijk van de upgrade) bij je kit. De upgrade opties worden zoals gewoonlijk uitgebreid beschreven in het bestelformulier.

Enthousiast? Klik dan op de knop hieronder om te bestellen! Wil je meer informatie over het Papier Pretpakket, lees dan door 🙂

Klik hier om jouw Papier Pretpakket te bestellen!

Attentie: Het Papier Pretpakket mag, in overeenstemming met de verkoopregels en procedures van Stampin’ Up!, alleen maar binnen Nederland verzonden worden. Woon je in België en wil je toch graag het Papier Project Pretpakket bestellen, dan kan ik het pakket naar een UPS Access Point aan de grens sturen. Je kunt de bestelling natuurlijk ook ophalen in Nispen tijdens een van mijn workshops. En als je familie en/of vrienden in Nederland hebt wonen, dan kan de bestelling ook daar naar toe worden verstuurd. 

Bestellen

Het Papier Pretpakket kan besteld worden vanaf twee weken voor de start van de maand. Dit is zichtbaar op deze pagina, dus maak ‘m je favoriet 🙂

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving of PayPal). Rond de eerste week van de maand wordt het Papier Pretpakket mooi verpakt naar jou opgestuurd, zodat je heerlijk creatief aan de slag kan gaan. 

Het Papier Pretpakket wordt per maand aangeboden en zolang het toegevoegde Stampin’ Up! product verkrijgbaar is, kan de kit ook in maanden na de publicatie datum besteld worden. Houdt er wel rekening mee dat je Papier Pretpakket dan een levertijd van ongeveer twee weken heeft, dit i.v.m. apart bestellen en voorbereiden. Zie de beschikbare Papier Pretpakketten onder het kopje ‘Overige beschikbare Papier Pretpakketten’.

Wat kost het?

De prijs van het PPP is gebaseerd op de projecten en materialen in de kit en is max. € 25,00 per pakket, inclusief verzendkosten (tenzij anders aangegeven.). Aangezien er altijd rond de € 20,00 aan producten in het pakket zitten is dit een geweldige deal. 

gratis projectbeschrijvingen!

Naast het prachtige Papier Pretpakket ontvang je ook gratis projectbeschrijvingen. De projectbeschrijving wordt per mail verstuurd rond dezelfde tijd als de verzending van het pakket en bestaat uit duidelijke stap-voor-stap projectbeschrijvingen met foto’s en/of video’s.

upgrade mogelijkheden

Je hebt elke maand de mogelijkheid om het Papier Pretpakket te upgraden met bijpassende producten zoals stempelsets en/of stanssets, ponzen, etc. met uitzondering van stempelafdrukken. De upgrade artikelen worden ook in de projectbeschrijving gebruikt, maar je kunt de projecten ook maken met je eigen materialen.  Wanneer je kiest voor een upgrade ontvang je diverse extraatjes (afhankelijk van de upgrade) bij je kit. De upgrade opties worden tevens uitgebreid beschreven in het bestelformulier

Ter info: De upgrade artikelen worden zonder extra verzendkosten verstuurd, zolang ze in combinatie met Papier Pretpakket zijn besteld.

Genoeg informatie? Klik dan hier om alsnog je Papier Pretpakket te bestellen. Vragen? Stuur mij een mail: danielle@mrsbrightside.nl

overige beschikbare papier pretpakketten

PPP Augustus – Memories & More. Een pakket vol met prachtige producten en een Memories & More cardpack naar keuze. Je krijgt er maar liefst 4 gratis projectbeschrijvingen bij voor: Een pocket mini-album, een fun fold kaart, een mini brag book (opschepboekje) en als bonusproject: een notitieblok houder! – Wil je dit pakket bestellen na 1 augustus ’18 en voor 1 mei ’19 stuur dan een mail naar: danielle@mrsbrightside.nl 

PPP September – Twinkle Twinkle. Een pakket vol met producten uit de Twinkle Twinkle product suite uit de jaarcatalogus 2018-2019. Erbij ontvang je 3 gratis projectbeschrijvingen waaronder een mini-album, een techniekkaart en een fun fold kaart! Wil je dit pakket bestellen na 1 september en voor 1 mei ’19 stuur dan een mail naar: danielle@mrsbrightside.nl

 

2. Mrs. B’s craft kit 

Wat is het?

Mrs. B’s Craft Kit geeft je iedere 2 maanden een moment voor jezelf, waarbij je d.m.v. een klein handwerkproject je gedachten kunt verzetten. Elke maand passeert een andere craft de revue, soms ga je aan de slag met papier, soms met naald en draad en misschien soms met leer. Met deze kit maak je maandelijks kennis met een andere craft, wordt je uitgenodigd om creatief bezig te zijn en wie weet vind je wel een nieuwe hobby 🙂

De aangeboden projecten zijn zeer veelzijdig. Zo maak je de ene keer een mode- of huisaccessoire en de volgende keer een ingebonden notitieboekje. Waar mogelijk wordt er rekening gehouden met het seizoen in het thema van Mrs. B’s Craft Kit. Je weet van te voren niet wat je precies gaat maken, wel krijg je bij de inschrijving een hint.

De projecten zijn geschikt voor beginners en gevorderden en bevatten alle benodigde materialen om het project te maken, m.u.v. een aantal basismaterialen, zoals bijv. een schaar. Deze basismaterialen staan altijd omschreven in het bestelformulier.

Bestellingen voor Mrs. B’s Craft Kits kunnen tussen de 1ste en de 15e van de maand waarin de Craft Kit uitkomt geplaatst worden, via onderstaande bestelknop. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving of PayPal).

Rond het eind van die maand wordt Mrs. B’s Craft Kit mooi verpakt naar jou opgestuurd en dan is het eindelijk tijd om aan de slag te gaan!

projectbeschrijving

Naast alle benodigde materialen ontvang je ook een uitgebreide projectbeschrijving met foto’s en/of video’s om het project van begin tot eind te maken. Deze projectbeschrijving wordt per mail verstuurd omstreeks de verzending van de Craft Kit.

Wat kost het?

Alle Mrs. B Craft Kits zijn € 15,00 per editie, inclusief verzendkosten. Aangezien alle kits voor minstens € 10,00 aan materialen bevatten is dit echt een geweldig aanbod!

Let op: Mrs. B’s Craft Kit is een gelimiteerde oplage, dus op = op! Bestel dus alsjeblieft op tijd 🙂

De volgende Mrs. B’s Craft Kit kan vanaf 1 november 2018 besteld worden en wordt eind eind november 2018 verstuurd!

meer informatie?

Heb je naar aanleiding van het Papier Pretpakket en/of Mrs. B’s Craft Kit vragen? Stuur dan een mail naar danielle@mrsbrightside.nl.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou creatief aan de slag te gaan. Jij ook?

Hartelijke groeten,