Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

*Deze algemene voorwaarden gelden enkel voor Mrs. Brightside’s creatieve kits en niet voor Stampin’ Up! bestellingen.

Artikel 1. Toepasselijkheid
1.1 Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van Mrs. Brightside, gevestigd te Bergen op Zoom en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Breda onder nummer 61320889 en het BTW-identificatienummer: NL100671640B01
1.2 Als je artikelen bij Mrs. Brightside bestelt, verklaar je je akkoord met de bepalingen in deze Algemene Voorwaarden.
1.3 Mrs. Brightside behoudt ten alle tijden het recht om de vermelde algemene voorwaarden aan te passen.

Artikel 2. Prijzen/Overeenkomsten
2.1 Alle vermelde bedragen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld.
2.2 Eventuele aanbiedingen zijn vrijblijvend, onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten en gelden zolang de voorraad strekt.
2.3 Zodra de klant bij Mrs. Brightside een bestelling heeft geplaatst ontvang je via e-mail een orderbevestiging.
2.4 Mrs. Brightside verstuurt, zonder tussenkomst van calamiteiten, binnen 48 uur de bestelling tenzij anders vermeld.
2.5 Mondelinge toezeggingen verbinden Mrs. Brightside slechts nadat deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn bevestigd.
2.6 Mrs. Brightside is niet verantwoordelijk voor eventuele invoer- of douaneheffingen, indien de bestelling naar een ander land dan Nederland wordt verstuurd. De klant dient deze kosten zelf te betalen.

Artikel 3. Betaling
3.1 Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces.
3.2 Het te betalen bedrag dient binnen 7 dagen te zijn binnengekomen op de rekening NL32 ABNA 0517698781 van D. Bennenk te Bergen op Zoom. Indien dit niet is gebeurt, annuleert Mrs. Brightside de bestelling.

Artikel 4. Levering
4.1 Mrs. Brightside zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van artikelen.
4.2 Mrs. Brightside is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door TNT Post, dan wel enig andere ingeschakelde vervoerder.
4.3 Door de diversiteit van instellingen van beeldschermen, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.

Artikel 5. Garantie
5.1 De garantie gaat in op de aankoopdatum en is van toepassing op fabricagefouten.
5.2 Artikelen die je hebt geprobeerd te herstellen of waarvan de wasvoorschriften niet zijn gerespecteerd, vallen niet onder de garantie.
5.3 Geringe afwijkingen in kwaliteit van de geleverde artikelen, welke technisch onvermijdelijk zijn dan wel in het handelsverkeer algemeen worden toegelaten, kunnen geen grond opleveren voor reclame noch voor ontbinding van de overeenkomst.
5.4 Klachten dienen uitsluitend schriftelijk kenbaar worden gemaakt door een e-mail te sturen naar danielle@mrsbrightside.nl
5.5 Je zult binnen drie werkdagen telefonisch of via e-mail een reactie ontvangen. Mrs. Brightside zal de klacht beoordelen.
5.6 Ieder recht op garantie vervalt indien zonder toestemming van Mrs. Brightside door of namens de klant wijzigingen in of reparaties aan de geleverde artikelen zijn aangebracht.
5.7 Onderdelen die vervangen moeten worden, worden kosteloos toegezonden. Een artikel dat gerepareerd of vervangen moet worden, dient goed verpakt en voldoende gefrankeerd aan ons geretourneerd te worden.
5.8 Uitgesloten van garantie zijn verzendkosten. De klant is verantwoordelijk voor het deugdelijk terugsturen van het artikel alsmede de verzendkosten hiervan.