Mrs. B’s Craft Kit

Mrs. B’s craft kit 

Wat is het?

Mrs. B’s Craft Kit geeft je iedere 2 maanden een moment voor jezelf, waarbij je d.m.v. een klein handwerkproject je gedachten kunt verzetten. Elke maand passeert een andere craft de revue, soms ga je aan de slag met papier, soms met naald en draad en misschien soms met leer. Met deze kit maak je maandelijks kennis met een andere craft, wordt je uitgenodigd om creatief bezig te zijn en wie weet vind je wel een nieuwe hobby 🙂

De aangeboden projecten zijn zeer veelzijdig. Zo maak je de ene keer een mode- of huisaccessoire en de volgende keer een ingebonden notitieboekje. Waar mogelijk wordt er rekening gehouden met het seizoen in het thema van Mrs. B’s Craft Kit. Je weet van te voren niet wat je precies gaat maken, wel krijg je bij de inschrijving een hint.

De projecten zijn geschikt voor beginners en gevorderden en bevatten alle benodigde materialen om het project te maken, m.u.v. een aantal basismaterialen, zoals bijv. een schaar. Deze basismaterialen staan altijd omschreven in het bestelformulier.

Bestellingen voor Mrs. B’s Craft Kits kunnen tussen de 1ste en de 15e van de maand waarin de Craft Kit uitkomt geplaatst worden, via onderstaande bestelknop. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving).

Rond het eind van die maand wordt Mrs. B’s Craft Kit mooi verpakt naar jou opgestuurd en dan is het eindelijk tijd om aan de slag te gaan!

projectbeschrijving

Naast alle benodigde materialen ontvang je ook een uitgebreide projectbeschrijving met foto’s en/of video’s om het project van begin tot eind te maken. Deze projectbeschrijving wordt per mail verstuurd omstreeks de verzending van de Craft Kit.

Wat kost het?

Alle Mrs. B Craft Kits zijn € 15,00 per editie, inclusief verzendkosten. Aangezien alle kits voor minstens € 10,00 aan materialen bevatten is dit echt een geweldig aanbod!

Let op: Mrs. B’s Craft Kit is een gelimiteerde oplage, dus op = op! Bestel dus alsjeblieft op tijd 🙂

De volgende Mrs. B’s Craft Kit kan vanaf 1 januari 2019 besteld worden en wordt eind eind januari 2019 verstuurd!