Papier Pretpakket

Papier pretpakket 

Wat is het?

Het Papier Pretpakket is een geweldige manier om kennis te maken met de mooie producten van Stampin’ Up! én met het maken van kaarten en/of papierprojecten. Deze set wordt aangeboden en samengesteld door mij, Mrs. Brightside, en is zeer geschikt voor beginners!

Elke maand heeft het Papier Pretpakket (=PPP) een focus. De ene keer is dit een specifiek thema, bijv. Kerst, en de andere keer is het gebaseerd op het product van de maand, bijv. Memories & More.

Het PPP is gevuld met diverse mooie producten van Stampin’ Up!  Met deze producten kun je de exclusieve projecten van het Papier Pretpakket maken. De uitgebreide projectbeschrijving zorgt ervoor dat de projecten door iedereen uit te voeren zijn, van beginners tot gevorderden.

Het pakket wordt met liefde samengesteld en bevat bijvoorbeeld Designer Series Papier, bijpassend cardstock, versieringen, linten en diverse andere goodies.   Het projectaanbod is afwisselend, denk hierbij aan kaarten, verpakkingen, home deco, technieken en memory keeping projecten. Dit betekent dat je niet alleen een veelzijdige kit ontvangt, maar ook een veelzijdig projectaanbod.

Tevens heb je iedere maand de mogelijkheid om je pakket te upgraden met extra producten! Hieronder vind je alle informatie over:

  • Papier Pretpakket van deze maand
  • Bestellen
  • Kosten
  • Upgrade mogelijkheden
  • Beschikbare Papier Pretpakketten van voorgaande maanden

Papier pretpakket van deze maand

Deze maand draait het Papier Pretpakket om het Product van de Maand: De Takeout Treats bundel uit de Herfst/Winter catalogus 2018.

In het pakket vind je genoeg materialen om 4 exclusieve projecten te maken: Een explosion box om geld/kadokaart en snoepjes  leuk te verpakken én weg te geven, een feestelijke verpakking met bijpassende kaart, een schattige theelichthouder en een narrow notecardset met doosje!

upgrade mogelijkheden

Ook deze maand kun je jouw Papier Pretpakket weer upgraden met bijpassende producten.  De upgrade artikelen worden ook in de projectbeschrijving gebruikt, maar je kunt de projecten ook maken met je eigen materialen.

Wanneer je kiest voor een upgrade ontvang je diverse extraatjes (afhankelijk van de upgrade) bij je kit. De upgrade opties worden uitgebreid beschreven in het bestelformulier.

Ter info: De upgrade artikelen worden zonder extra verzendkosten verstuurd, zolang ze in combinatie met Papier Pretpakket zijn besteld.

Enthousiast? Klik dan op de knop hieronder om te bestellen! Wil je meer gedetailleerde informatie over het Papier Pretpakket, lees dan door 🙂

Klik hier om jouw Papier Pretpakket te bestellen!

Attentie: Het Papier Pretpakket mag, in overeenstemming met de verkoopregels en procedures van Stampin’ Up!, alleen maar binnen Nederland verzonden worden. Woon je in België en wil je toch graag het Papier Project Pretpakket bestellen, dan kan ik het pakket naar een UPS Access Point aan de grens sturen. Je kunt de bestelling natuurlijk ook ophalen in Nispen tijdens een van mijn workshops. En als je familie en/of vrienden in Nederland hebt wonen, dan kan de bestelling ook daar naar toe worden verstuurd. 

Bestellen

Het Papier Pretpakket kan besteld worden tussen de 15e en de laatste dag van de maand. Dit is zichtbaar op deze pagina, dus maak ‘m je favoriet 🙂

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de betaalinformatie (Betaling is mogelijk via bankoverschrijving of PayPal). Binnen de eerste 2 weken van de maand wordt het Papier Pretpakket mooi verpakt naar jou opgestuurd, zodat je heerlijk creatief aan de slag kan gaan. 

Het Papier Pretpakket wordt per maand aangeboden en zolang het toegevoegde Stampin’ Up! product verkrijgbaar is, kan de kit ook in maanden na de publicatie datum besteld worden. Houdt er wel rekening mee dat je Papier Pretpakket dan een levertijd van ongeveer twee weken heeft, dit i.v.m. apart bestellen en voorbereiden. Zie de beschikbare Papier Pretpakketten onder het kopje ‘Overige beschikbare Papier Pretpakketten’.

Wat kost het?

De prijs van het PPP is gebaseerd op de projecten en materialen in de kit en ligt tussen de € 15 en € 25 per pakket, inclusief verzendkosten (tenzij anders aangegeven.).

gratis projectbeschrijvingen!

Naast het prachtige Papier Pretpakket ontvang je ook gratis projectbeschrijvingen. De projectbeschrijving wordt per mail verstuurd rond dezelfde tijd als de verzending van het pakket en bestaat uit duidelijke stap-voor-stap projectbeschrijvingen met foto’s en/of video’s.

Genoeg informatie? Klik dan hier om alsnog je Papier Pretpakket te bestellen. Vragen? Stuur mij een mail: danielle@mrsbrightside.nl

overige beschikbare papier pretpakketten

PPP Augustus – Memories & More. Een pakket vol met prachtige producten en een Memories & More cardpack naar keuze. Je krijgt er maar liefst 4 gratis projectbeschrijvingen bij voor: Een pocket mini-album, een fun fold kaart, een mini brag book (opschepboekje) en als bonusproject: een notitieblok houder! – Wil je dit pakket bestellen na 1 augustus ’18 en voor 1 mei ’19 stuur dan een mail naar: danielle@mrsbrightside.nl 

PPP September – Twinkle Twinkle. Een pakket vol met producten uit de Twinkle Twinkle product suite uit de jaarcatalogus 2018-2019. Erbij ontvang je 3 gratis projectbeschrijvingen waaronder een mini-album, een techniekkaart en een fun fold kaart! Wil je dit pakket bestellen na 1 september en voor 1 mei ’19 stuur dan een mail naar: danielle@mrsbrightside.nl