Verkoop & In Opdracht

koop de projecten van mrs. brightside

Via diverse (handgemaakte) markten verkoop ik de projecten die ik gemaakt heb. Het gaat hier om papier projecten en handwerkprojecten. Deze laatste hebben en vintage touch. De handwerkprojecten zijn gehaakt, geborduurd, gebreid of genaaid. Tevens verkoop ik handgemaakte kaartensets met bijbehorende verpakking, geschenklabels, geschenkverpakkingen, mini-albums en notebooks. Deze laatste producten zijn gemaakt met de mooie materialen van Stampin’ Up!

in opdracht

Buiten de producten die ik aanbied op markten maak ik ook producten in opdracht, zoals o.a. feestelijke bedankjes (trouw-, kraam-, vrijgezellen- en jubileum- en kinderfeestjes), kaarten, uitnodigingen en geschenklabels.

Samen gaan we in overleg om de mogelijkheden, je wensen en de kosten te bespreken. Aangezien alles handgemaakt is moet je rekening houden met een levertijd van min. 3 weken (afhankelijk van het project en de hoeveelheid). Stuur een mail naar danielle@mrsbrightside.nl en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.