Online Stampin’ Party NL

logo-ospKen je dat? Heel veel stempels, inkten en papier in huis maar inspiratieloos. Teveel keuzes waardoor er niets uit je handen komt. Dan hebben wij de oplossing voor je. Doe mee met onze creatieve activiteiten!! 

Wij hebben onze krachten gebundeld en we organiseren  diverse creatieve activiteiten via onze Facebookgroep Online Stampin’ Party NL. En wie zijn wij? Caroline van der Straaten, Sandra Korten en ik.

Onze activiteiten

Online Stampin' Party NL ActiviteitenOnline Stampin’ Party – Thuis, achter je computer, een leuk project maken met onze aanwijzingen. Vindt plaats op iedere 1e donderdag van de maand.

Design Challenges – Iedere 2 maanden dagen we je uit om een kaart en/of project te maken aan de hand van onze challenge van die maand: Kleur, thema of sketch. Met de challenge zijn leuke prijsjes te winnen!

Virtual Party – Eén keer per kwartaal houden we op de FB-groep een virtuele party waarbij iedere keer een bepaald thema centraal staat. We tonen filmpjes, spelen spelletjes en natuurlijk wordt er ook wat gemaakt We zullen de virtuele party ruim van te voren aankondigen.

‘Happy Mail’ Swap – Iedere 2 maanden organiseren we een ‘Happy Mail’ swap. Je schrijft je in, vervolgens wordt je aan iemand gekoppeld. Deze persoon stuur je een leuk project dat je maakt m.b.v. een handleiding die je van ons krijgt. Denk aan een mini-album, fun fold kaart, etc.

Creative Stampin’ Weekend 2018

Klik op de afbeelding om naar het inschrijfformulier te gaan!

Meer informatie kun je lezen in deze pdf: 2018 Creative Stampin’ Weekend

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! En ben je nog niet aangemeld voor onze pagina. Ga er dan gauw naartoe. Want wat is er leuker om met anderen je passie voor stempelen en Stampin’ Up! te delen!

Hier is de directe link. Pagina is geheel vrijblijvend.

https://www.facebook.com/groups/onlinestampinpartynl/?fref=ts

Groeten,
Sandra, Caroline en Danielle