Creatief Live 04/05/20: Poppy Moments Dies

Op maandag, 4 mei jl, stonden de Poppy Moments Dies en Painted Poppies stempelset van Stampin’ Up! centraal tijdens de Creatief Live in het Mrs. Brightside Craft Forum. Het Mrs. Brightside Craft Forum is een besloten Facebook groep, dus dit betekent dat mensen die geen Facebook hebben, mijn Creatief Live niet kunnen zien, dus vanaf vandaag staat deze Creatief Live Registratie ook op mijn YouTube kanaal!

Gedurende de uitzending maakte ik twee projecten met deze geweldige producten die gelukkig nog een jaartje bij ons blijven. Een vellum kaart en een kaart in rustige pasteltinten.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Poppy Moments Vellum Kaart

Een aantal weken geleden liet ik deze kaart met de To A Wild Rose bundel zien en vervolgens maakte ik tijdens de Creatief Live een andere versie met de mooie Poppy Moments Dies.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van dit project is Vellum Cardstock. Aan de binnenzijde van de kaart zit een minikaart (12 x 16 cm, rillen lange kant op 8 cm) van Old Olive Cardstock, hierop zit een mat (7,5 x 11,5 cm) van het mooie Peaceful Poppies designer series papier dat nog tot begin juni (of zolang de voorraad strekt) te bestellen is bij mij. Aan de binnenkant van het kaartje zit een even grote mat van Whisper White Cardstock. Om de lijm waarmee de minikaart in de Vellum basiskaart geplakt is te verbergen zit er ook nog een Peaceful Poppies mat aan de buitenzijde van de achterkant. Zie de video voor meer informatie.

De binnenzijde van de minikaart is bestempeld met de Painted Poppies stempelset en de buitenzijde is versierd met de prachtige Poppy Moments stansjes, Whisper White Polka Dot Tule Ribbon en de tekst komt uit de Label Me Bold stempelset, die ook nog verkrijgbaar is tot begin juni of zolang de voorraad strekt.

Pastelkaart

Bij het tweede project heb ik ook gebruik gemaakt van de Poppy Moments Dies dit keer in combinatie met het mooie Perennial Essence Vellum Cardstock.

De basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen lange kant op 14,5 cm) is van Sahara Sand Cardstock. Er zit een mat (10 x 14 cm) van So Saffron / Petal Pink Cardstock. De Whisper White Cardstock (9 x 13 cm) heb ik bestempeld met de ‘vlek’ stempel van de Painted Poppies stempelset en So Saffron / Petal Pink Classic Stampin’ Inkt. Daarna heb ik de gestanste poppy toegevoegd. Hiervoor heb ik dus het Perennial Essence Vellum Cardstock gebruikt in combinatie met Whisper White en Sahara Sand Cardstock.

De tekst uit de Nederlandse Vlinderdans stempelset is bij de So Saffron kaart gestempeld met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt en bij de Petal Pink kaart is de tekst embossed met Versamark en White Stampin’ Emboss Powder. De kaart is embellished met Linen Thread (onder de poppy), Sahara Sand Basic Adhesive-Backed Sequins en Pearl Basic Jewels.

Facebook Live Video Registratie

Om je precies te laten zien hoe ik de bovenstaande projecten gemaakt heb, heb ik deze Creatief Live uitzending ook op YouTube geplaatst. Het is dus de live registratie. Kaart 1 wordt getoond vanaf 0.55 min en kaart 2 vanaf 25.30 min. Dus je kunt ook meteen door scrollen naar je favoriete project.

Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50