Nederlandstalige Stampin’ Up! stempelsets

Hiep hiep hoera!

In de huidige jaarcatalogus van Stampin’ Up! staan maar liefst 12 Nederlandstalige stempelsets, er staan er ook weer twee in de voorjaarscatalogus 2019 én er is een Nederlandse stempelset als Sale-A-Bration cadeau beschikbaar. Ik ben daar oh-zo-blij mee! Ter info: Om de producten nog beter (groter) te kunnen bekijken klik je op de afbeelding.

Nederlands aanbod voorjaarscatalogus + SAB-folder 2019

Niet een maar drie nieuwe Nederlandse stempelsets in de voorjaarscatalogus 2019. Een ervan is een bundel. Dit betekent dat je de stempelset ook in combinatie met een punch kunt aanschaffen en bij die bundelprijs krijg je 10% korting! Klik op de afbeeldingen hieronder voor een grotere weergave.

Prachtige stempelset met vlinders, een bijpassende vlinderpons én natuurlijk prachtige Nederlandse teksten.

Mooie Nederlandse teksten voor diverse gelegenheden!

Deze stempelset is alleen beschikbaar als Sale-A-Bration item en gratis uit te zoeken bij een bestelling van 60 Euro of meer.

Nederlandse sets in de jaarcatalogus 2018-2019

Deze mooie en veelzijdige stempelset heeft een prachtige bijpassende stansset: Flourish thinlits (35 euro), zie pagina 217 van de jaarcatalogus.

De perfecte stempelset om te gebruiken in je planner, bullet journal of bij het scrappen. Met de bijpassende Circle Tab punch (blz. 210 jaarcatalogus, 22 euro) kun je leuke tabjes maken!

Deze stempelset bevat prachtige teksten die je op de voorkant en de binnenkant van je kaart kunt stempelen. Iedere tekst combineert met een andere in hetzelfde lettertype.

Deze stempelset bevat veel verschillende teksten die samen met de afbeeldingen en de At Home stansset, 36 euro (blz. 215 jaarcatalogus) in alle seizoenen gebruikt kunnen worden.

Nederland en bloemen een geweldige combinatie. Net als deze stempelset waarbij je de mooie Nederlandse teksten kunt combineren met een mooi boeket bloemen van de Bouquet Bunch framelits, 36 euro (blz. 216 jaarcatalogus).

Prachtige veelzijdige feestelijke stempelset. De bijpassende Sweet Cake framelits, 40 euro (blz. 220 jaarcatalogus) maken het geheel extra feestelijk.

Leuke teksten en afbeeldingen, wat wil je nog meer? Bij deze stempelset kun je de bijpassende Petals & More framelits, 41 euro (blz. 218 jaarcatalogus) goed gebruiken.

Klassieke kerst stempelset met prachtige bijpassende Bethlehem edgelits, 39 euro (blz. 215 jaarcatalogus)

spiksplinternieuw In de jaarcatalogus!

Er zijn maar liefst vier nieuwe Nederlandse stempelsets bijgekomen! Waarvan twee verkrijgbaar zijn in een bundel. Dit betekent dat je de stempelset ook in combinatie met een stansset kunt aanschaffen en bij die bundelprijs krijg je 10% korting!

Leuke teksten in aansprekende lettertypes te gebruiken bij kaarten voor diverse gelegenheden.

Nog meer Nederlandse tekststempels. Een echte must-have!

Prachtige bloemen stempelset met leuke teksten en beschikbaar met bundelkorting in combinatie met de Springtime Impressions thinlits (blz. 219 jaarcatalogus)

Prachtige foto realistische stempelset met boomafbeeldingen en prachtige teksten. Verkrijgbaar met bundelkorting in combinatie met de Nature’s Roots framelits (blz. 218 jaarcatalogus)

Bestellen?

Wil je een of meer van deze Nederlandse stempelsets en/of bundels aanschaffen? Dan kun je mij een mail sturen (naam, adres, aantal, artikelnummer en product), ik verzorg dan graag je bestelling. Heb je een credit kaart, dan kun je ook via mijn webshop je bestelling plaatsen.

Ook met andere vragen m.b.t. de artikelen van Stampin’ Up! en/of informatie over het zelf onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice worden kun je mij natuurlijk altijd mailen! Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijke groeten en een fijne dag nog,