Nederlandstalige Stampin’ Up! stempelsets

Hiep hiep hoera!

In de huidige jaarcatalogus van Stampin’ Up! staan maar liefst 12 Nederlandstalige stempelsets. Ik ben daar oh-zo-blij mee! Ter info: Om de producten nog beter (groter) te kunnen bekijken klik je op de afbeelding.

Nederlandse sets in de jaarcatalogus 2019-2020

Niet een maar vier nieuwe Nederlandse stempelsets in de jaarcatalogus 2019-2020. Twee ervan zijn bundels. Dit betekent dat je de stempelset ook in combinatie met een punch of stansset kunt aanschaffen en bij die bundelprijs krijg je 10% korting! Klik op de afbeeldingen hieronder voor een grotere weergave.

Een stempelset met typisch Nederlandse afbeeldingen, hoe gaaf is dat?

Zeer toepasselijke Nederlandse teksten voor elke gelegenheid.

Mooie teksten en bloemenafbeeldingen in bundel met Medium Daisy Punch!

Coole ‘Woordenboek’ teksten met een geweldige alfabet stansset als bundel 🙂

Diverse vlinderafbeeldingen en mooie teksten. Heeft een bijpassende punch: Butterfly Duet

Stemmige stempelbundel met realistische afbeeldingen en veelzijdige teksten. Heeft een bijpassende stansset: Nature’s Roots.

Abstracte bloemenafbeeldingen met vrolijke opbeurende teksten. Heeft een passende stansset: Springtime Impressions

Mooie Nederlandse teksten voor diverse gelegenheden!

Deze mooie en veelzijdige stempelset heeft een prachtige bijpassende stansset: Flourish.

Deze stempelset bevat prachtige teksten die je op de voorkant en de binnenkant van je kaart kunt stempelen. Iedere tekst combineert met een andere in hetzelfde lettertype.

Nederland en bloemen een geweldige combinatie. Net als deze stempelset waarbij je de mooie Nederlandse teksten kunt combineren met een mooi boeket bloemen van de Bouquet Bunch dies.

Nog meer Nederlandse tekststempels. Een echte must-have!

Bestellen?

Wil je een of meer van deze Nederlandse stempelsets en/of bundels aanschaffen? Dan kun je mij een mail sturen (naam, adres, aantal, artikelnummer en product), ik verzorg dan graag je bestelling. Heb je een credit kaart, dan kun je ook via mijn webshop je bestelling plaatsen.

Ook met andere vragen m.b.t. de artikelen van Stampin’ Up! en/of informatie over het zelf onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice worden kun je mij natuurlijk altijd mailen! Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijke groeten en een fijne dag nog,