Nederlandstalige Stampin’ Up! stempelsets

Hiep hiep hoera!

In de huidige jaarcatalogus van Stampin’ Up! staan maar liefst 12 Nederlandstalige stempelsets en er staan er ook weer twee in de Herfst/Wintercatalogus 2018. Ik ben daar oh-zo-blij mee! Ter info: Om de producten nog beter (groter) te kunnen bekijken klik je op de afbeelding.

bundels Herfst/wintercatalogus 2018

Niet een maar twee nieuwe Nederlandse bundels in de Herfst/Wintercatalogus 2018. Dit betekent dat je de stempelset ook in combinatie met een stansset /punchkunt aanschaffen en bij die bundelprijs krijg je 10% korting! Zie de afbeeldingen hieronder.

Deze prachtige stempelset combineert teksten voor Kerst én Sinterklaas. Prachtig met de mooie sneeuwvlokken stans. Je vindt deze bundel op blz. 39 van de Herfst/Wintercatalogus.

Mooie stempelset met watercolor effect afbeeldingen en kerstteksten met prachtige bijpassende Sprig (takje) Punch. Deze bundel staat op blz. 29 van de Herfst/Wintercatalogus.

Nederlandse sets in de jaarcatalogus 2018-2019

Deze mooie en veelzijdige stempelset heeft een prachtige bijpassende stansset: Flourish thinlits (35 euro), zie pagina 217 van de jaarcatalogus.

De perfecte stempelset om te gebruiken in je planner, bullet journal of bij het scrappen. Met de bijpassende Circle Tab punch (blz. 210 jaarcatalogus, 22 euro) kun je leuke tabjes maken!

Deze stempelset bevat prachtige teksten die je op de voorkant en de binnenkant van je kaart kunt stempelen. Iedere tekst combineert met een andere in hetzelfde lettertype.

Deze stempelset bevat veel verschillende teksten die samen met de afbeeldingen en de At Home stansset, 36 euro (blz. 215 jaarcatalogus) in alle seizoenen gebruikt kunnen worden.

Nederland en bloemen een geweldige combinatie. Net als deze stempelset waarbij je de mooie Nederlandse teksten kunt combineren met een mooi boeket bloemen van de Bouquet Bunch framelits, 36 euro (blz. 216 jaarcatalogus).

Prachtige veelzijdige feestelijke stempelset. De bijpassende Sweet Cake framelits, 40 euro (blz. 220 jaarcatalogus) maken het geheel extra feestelijk.

Leuke teksten en afbeeldingen, wat wil je nog meer? Bij deze stempelset kun je de bijpassende Petals & More framelits, 41 euro (blz. 218 jaarcatalogus) goed gebruiken.

Klassieke kerst stempelset met prachtige bijpassende Bethlehem edgelits, 39 euro (blz. 215 jaarcatalogus)

spiksplinternieuw In de jaarcatalogus!

Er zijn maar liefst vier nieuwe Nederlandse stempelsets bijgekomen! Waarvan twee verkrijgbaar zijn in een bundel. Dit betekent dat je de stempelset ook in combinatie met een stansset kunt aanschaffen en bij die bundelprijs krijg je 10% korting!

Leuke teksten in aansprekende lettertypes te gebruiken bij kaarten voor diverse gelegenheden.

Nog meer Nederlandse tekststempels. Een echte must-have!

Prachtige bloemen stempelset met leuke teksten en beschikbaar met bundelkorting in combinatie met de Springtime Impressions thinlits (blz. 219 jaarcatalogus)

Prachtige foto realistische stempelset met boomafbeeldingen en prachtige teksten. Verkrijgbaar met bundelkorting in combinatie met de Nature’s Roots framelits (blz. 218 jaarcatalogus)

Bestellen?

Wil je een of meer van deze Nederlandse stempelsets en/of bundels aanschaffen? Dan kun je mij een mail sturen (naam, adres, aantal, artikelnummer en product), ik verzorg dan graag je bestelling. Heb je een credit kaart, dan kun je ook via mijn webshop je bestelling plaatsen.

Ook met andere vragen m.b.t. de artikelen van Stampin’ Up! en/of informatie over het zelf onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice worden kun je mij natuurlijk altijd mailen! Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijke groeten en een fijne dag nog,