Instahop: Baby, it’s hot outside

Iedere 10e dag van de maand hopt het Internationale Instahop Designteam op Instagram. Het thema van de Instahop van deze maand is: Baby, it’s hot outside. Alle projecten worden gemaakt met dit thema. Mijn project heb ik gemaakt met de leuke Submarine Life Stempelset en de bijpassende Duikboot Vormen Pons. Ik vond het wel een passende keuze want het heeft op dit moment meer geregend deze zomer dan dat het heet was smile En ook bij heet weer zoek je het water op, toch? 

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Ontdek de Creatieve Mogelijkheden met de Submarine Life Stempelset

Ben je op zoek naar een veelzijdige stempelset die je creativiteit naar nieuwe hoogten – en diepten – brengt? Dan is de Submarine Life stempelset precies wat je nodig hebt! Deze set zit boordevol fantastische afbeeldingen waarmee je allerlei scènes kunt stempelen. Van betoverende onderwaterwerelden tot adembenemende luchttaferelen, deze stempelset biedt eindeloze mogelijkheden.

Wat deze set echt uniek maakt, is de veelzijdigheid. Transformeer je duikboot eenvoudig in een zeppelin en creëer zo scènes die zowel onder als boven water plaatsvinden. Of je nu kaarten maakt voor een verjaardag, een bedankje, of zomaar een vrolijke groet, de Submarine Life stempelset heeft voor elke gelegenheid iets passends te bieden.

Daarnaast zijn de teksten in deze set voorzien van leuke woordspelingen, wat zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van de vele creatieve mogelijkheden die de Submarine Life stempelset je biedt.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (21 x 14,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zit een Basic White Cardstock mat (10 x 14 cm) en hierop heb ik een onderwatertafereel gecreëerd m.b.v. de stempels uit de Submarine Life Stempelset en een Blendingborstel. De tekst is recht onder het tafereel gestempeld. 

De kleuren die ik heb gebruikt vind je onderaan dit blogbericht in het lijstje met gebruikte materialen.

De duikboot is gestempeld met Lemon Lolly Classic Stampin’ Inkt en de periscoop en roer zijn gestempeld met Basic Gray Classic Stampin’ Inkt. Daarna zijn alle afbeeldingen uit geponst met de Duikboot Vormen Pons. De duikboot heb ik vervolgens met Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt. Een aantal Pretty Peacock Sequins maken het kaartje af.

Meer inspiratie

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram account: @mrsbgoesstamping In de tekst bij mijn projectfoto vind je de Instagram handles van de overige designteamleden. Klik op de naam na die van mij en bekijk het volgende project smile

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.