Stamping Society Online Video Tutorials

Video Inspiratie & Tutorials

Stamping Society? Wat is dat en wie horen daar eigenlijk bij? Nou, dat zal ik je vertellen. Wij zijn een groep van 6 Internationale Stampin’ Up! demonstrators die de handen in een hebben geslagen om gezamenlijk een maandelijkse video tutorial bundel samen te stellen.

Dit zijn de Design Teamleden:

Stamping Society Design Team:
boven v.l.n.r Alisa Tilsner (AUS), Ashley Fifer (CAN), Danielle Bennenk (NL)
onder v.l.n.r. Delys Cram (NZ), Kelly Acheson (US), Martin Stone (UK)

Stamping Society Online Video Tutorial Bundle

De Stamping Society Online Video Tutorial Bundle is een maandelijkse bundel met 6 verschillende projecten gebaseerd op een bepaald product of een bepaalde product suite uit een van de lopende Stampin’ Up! catalogi.

De projecten zijn exclusief ontworpen door de design team leden voor deze Tutorial bundle. De projecten en beschrijvingen zijn dus nergens anders te vinden.

De tutorial bundel is Engelstalig, maar doordat er voor ieder project een video wordt gemaakt is alles heel duidelijk. Waar mogelijk worden bij de projecten afmetingen weergegeven in centimeters en inches. Mocht je toch vragen hebben over een project, dan mag je mij altijd mailen.

Deze maand staat de Noble Peacock bundel centraal!

Hoe kun je de tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  1. Vanaf maart ’19 – Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  2. Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket tijdens de Sale-A-Bration of algemeen? Klik dan hier of hier.
  3. Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de knop hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur mij dan een mail: danielle@mrsbrightside.nl

Hartelijke groeten,