Inspiratie en Winterly Tree Tops

Op 22 juni vond Creativity Now plaats, het geweldige jaarlijkse evenement georganiseerd door Stampin’ Up! speciaal voor alle demonstrators. Dit evenement is altijd een hoogtepunt, omdat het de perfecte gelegenheid biedt om spiksplinternieuwe producten te ontdekken en aan te schaffen. Vaak zijn deze producten pas later in de catalogus te vinden, maar tijdens Creativity Now krijgen we de primeur om er al mee aan de slag te gaan en de mooiste projecten te creëren.

Dit jaar stond de Winterly Tree Tops productselectie centraal. Met deze prachtige selectie hebben we drie inspirerende projecten gemaakt, die ik graag met je deel. Deze projecten passen ook perfect in de Mrs. Brightside Christmas in July Inspiratiesessie, die de komende weken op mijn blog te volgen is. Iedere zondag, dinsdag en donderdag kun je een of meerdere kerstthema-projecten verwachten om je creativiteit te prikkelen.

Houd mijn blog en social media in de gaten voor een flinke dosis kerstinspiratie en ontdek hoe je deze fantastische nieuwe producten kunt gebruiken voor jouw eigen creatieve projecten! 🎄✨

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Winterly Tree Tops: Mijn Persoonlijke Twist op de Projecten

Tijdens het Creativity Now evenement kregen we de kans om vier prachtige projecten te maken én bonusprojecten te bewonderen. De voorbeelden waren geweldig, maar ik besloot om er mijn eigen draai aan te geven. Het resultaat? Unieke kaarten die perfect aansluiten bij mijn eigen stijl en creativiteit!

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

Project 1

Voor het eerste project koos ik voor een horizontale oriëntatie van de kaart. Ik embosste de mat met de schitterende Birch 3D Embossing Folder voor een extra dimensie. De vogeltjes kleurde ik in met de Ivoor, Brons en Cherry Cobbler Stampin’ Blends. Als finishing touch voegde ik een paar platte zelfklevende parels toe om het geheel compleet te maken.

Project 2

Voor mijn tweede project koos ik opnieuw voor een horizontale oriëntatie. Deze keer paste ik de maskeertechniek direct toe op de Mossy Meadow Cardstock basiskaart. Uiteraard mochten de vogeltjes niet ontbreken!

Naast de Ivoor, Brons en Cherry Cobbler Stampin’ Blends gebruikte ik nu ook de Mossy Meadow Stampin’ Blends voor extra diepte. De tekst stempelde ik op Pecan Pie Cardstock, knipte deze uit en voegde hem toe aan de kaart, samen met de platte zelfklevende parels.

Het resultaat is een sfeervol kaartje!

Project 3

Last but not least, mijn derde project. Voor dit project heb ik de basis van het voorbeeld aangehouden, maar ik koos voor andere kleuren om de vogel en krans in te kleuren. Hiervoor gebruikte ik de Stampin’ Up! Watercolor Pencils, wat ik heerlijk rustgevend vind.

Ik veranderde de vogel in een roodborstje en gaf de besjes in zijn snavel en in de krans extra dimensie met de basisset lakaccenten met parelglans. Dit zorgde voor een prachtig, sprankelend resultaat, maar let op: Je moet de lakaccenten wel lang laten drogen!

Meer Christmas in July Inspiratie?

Wil je nog meer Christmas in July inspiratie opdoen? Bezoek dan vanaf vandaag tot eind juli iedere zondag, dinsdag en donderdag mijn blog of social media! Bedankt voor je bezoek en ik wens je een hele fijne dag toe.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.