Make your own DSP – Spotlight project 2

In the spotlightsucculent dsp

Vandaag toon ik mijn tweede spotlight project waarbij ik mijn eigen DSP gemaakt heb. Dit keer heb ik gebruik gemaakt van de vetplantjes uit de stempelset Live, Love, Grow. Een hartstikke leuke stempelset die ik ook voor dit kaartje gebruikt heb.

Today, I’m showing you my second spotlight project where I made my own DSP. This time I used the succulents from the Live, Love, Grow stamp set. A very cute stamp set that I also used for this card.

scenic sayings

141602GDe stempelset Scenic Sayings heb ik pas net aangeschaft en ik vind hem geweldig. Mooi grafisch vormgegeven teksten met een stoere uitstraling. De tekst ‘Hey there, Friend’ heb ik met Emerald Envy gestempeld en is het focuspunt op mijn zwart-witte Live, Love, Grow DSP.

I only just purchased the stamp set Scenic Sayings and I love it. Beautiful graphic design texts with a bold look. The text ‘Hey there, Friend’ is stamped in Emerald Envy and is the focal point on my black & white Live, Love, Grow DSP.

live-love-grow-dsp

Halloween spotlight week!

Volgende week staat geheel in het teken van Halloween! Projecten met een Trick of juist een Treat. Laat je verrassen 🙂

Next week is completely focused on Halloween! Projects with a Trick and/or a Treat. Be surprised 🙂

handtekening

 

 

Product List

Een gedachte over “Make your own DSP – Spotlight project 2

  1. Linda schreef:

    Wat een gaaf achtergrond papier heb je gemaakt! Ik moest echt denken.. waar dit vandaan komt!
    Ineens vind ik de vetplantjes heel leuk!

Geef een reactie