Global Monthly Video Hop: In Colors!

Ook deze maand doe ik weer mee aan een internationale video hop met Stampin’ Up! demonstratrices vanuit de hele wereld. Er is een specifiek thema per maand en rondom dit thema maken we een video tutorial van een project. Natuurlijk maken we gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up!

Deze keer is het thema In Colors. Ik koos ervoor om met een leuke techniek én alle vijf de nieuwe 2022-2024 In Colors uit de spiksplinternieuwe Stampin’ Up! Jaarcatalogus aan de slag te gaan.

Split Cirkel Techniek met 2022-2024 In Colors

Voor deze kaart heb ik een gouwe ouwe qua technieken tevoorschijn gehaald. De Split Cirkel Techniek. Super eenvoudig om te doen, maar met een grandioos effect.

Voor deze techniek gebruikte ik de 5 grootste cirkel stansen uit de nieuwe Stylish Shapes Dies en het frisse 2022-2024 In Colors Designpapier. Dit papier komt in alle vijf de kleuren en heeft 4 verschillende dessins. Van ruitjes en strepen tot bloemetjes en stippen. Echt super leuk.

De tekst uit de Sending Smiles stempelset is heat embossed met White Embossing Poeder op Basic Black Cardstock. Daarna heb ik de Sending Dies gebruikt om de tekst uit te stansen.

Het eindresultaat? Een fris en vrolijk kaartje!

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, maakt ieder Design Teamlid een video tutorial. In deze video leg ik stap-voor-stap uit hoe ik dit kaartje maak en vermeld ik ook alle afmetingen. In de description box van de video vind je tevens de linken naar de video’s van de overige deelnemers.

Klik op de bovenstaande afbeelding om naar mijn video tutorial te gaan. Ik wens je veel kijkplezier en inspiratie toe bij deze Global Video Hop!

Heel erg bedankt voor je bezoek.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00