*Dear international readers, please use the translate button in the right side bar to translate this message to your preferred language.

Hallo!

Hallo en welkom bij de Scrapbooking Global Bloghop van januari 2019. We hebben vandaag een sketch als thema. Dit betekent dat alle deelnemers dezelfde sketch als uitgangspunt hebben genomen bij het maken van hun lay-out. Dit kan letterlijk hetzelfde zijn, maar er kan ook gewerkt worden met een variant, zolang de oorspronkelijke sketch nog wel te herkennen is.

De sketch van vandaag is uitgekozen door de lieve en getalenteerde Shaz. De onverschrokken leider van ons Scrapbooking Global Creative Design Team.

Botanical Butterfly designer series papier

Zoals je ziet bevat de bovenstaande sketch heel veel laagjes en die laagjes heb ik gemaakt met het Botanical Butterfly designer series papier uit de Sale-A-Bration folder. Dit papier is echt prachtig, met aan de ene zijde kleurrijke botanische en vlinderafbeeldingen en de andere zijde is geheel zwart-wit. Klik op deze link om dit papier in detail te zien.

Kogeldistels en hommels

Afgelopen zomer hebben we voor het eerst van onze nieuwe tuin mogen genieten. Wat was het heerlijk. In één van mijn favoriete hoekjes bij de grote schuur stonden talloze kogeldistels. Wat een prachtige bloemen, en zij werden continue bezocht door hommels. Ik heb een zwak voor hommels, ik vind ze zo koddig en het zijn zulke harde werkers. Op een warme zomermiddag in augustus maakte ik de foto die ik voor deze layout heb gebruikt. 

Door de zwart-witte zijde van het Botanical Butterfly papier te gebruiken kan ik de foto en de prachtige kleuren goed tot hun recht laten komen.

Ik heb voor een groot deel de sketch in ere gelaten, maar wat kleine dingen aangepast. In plaats van sterren heb ik hommels gestempeld en mijn laagjes heb ik ook net wat anders verwerkt doordat mijn foto een verticale richting heeft.

Nog een detail van de foto met die prachtige kogeldistels en die ene hardwerkende hommel.

Process Video

Om te laten zien hoe deze layout is ontstaan heb ik een process video gemaakt. Klik op deze link om naar mijn YouTube kanaal te gaan en de video te bekijken.

Nog meer inspiratie

Door op de ‘Next’ button te klikken, of op de naam onder die van mij in de linkenlijst (ik ben Danielle Bennenk), kun je door hoppen naar het volgende blog. Ik wens je nog veel plezier en inspiratie toe bij deze bloghop. 
Complete linkenlijst

Tot snel!

 

 

 

 


Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal, Ideal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00